| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel znate plesati..????? u Društvo forumu; NIJE DA SE FALIM..AL BRATE TALENTIRANA..JESAM....MA DA MI PUSTIŠ PISMU KOJU NIKAD NISAM ČUKLA.PLESALA BI KA ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-07 Godina: 16
Poruka: 9
![]() | Re: Jel znate plesati..????? NIJE DA SE FALIM..AL BRATE TALENTIRANA..JESAM....MA DA MI PUSTIŠ PISMU KOJU NIKAD NISAM ČUKLA.PLESALA BI KA DA SAM KOREGOGRAFIJU IZRADILA VEĆ OTPRIJE.....,...ZNAM PLESAT NA SWE.... Isključi Caps lock!!!! To ti znači da ne pišeš velikim slovima! Zadnji Uredio daidza : 22-02-07 u 20:23. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? kada sam trijezna, stojim gledam i radim sto i druge rade( kamo jedna ovca tamo i druge ovce ) a kada sam pijana cujem ritam jace nego sve one i derem po svome... uglavnom kazu da znam plesat ali mi lakse kada decko vodi jer sam lagana i znam pratit i uopce ne moram razmisljat kako to izgleda jer kako god izgleda ON je kriv ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? Znam plesati,neam pojma kak to izgleda,al tak me zaboli meni je glavno da se ja zabavljam!Drugi kažu da mi dobro ide i da znam pratit ritam tak da valjda nisam tak loša! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? Znam plesati. Imam i nekog iskustva iz plesne grupe, pa dva plesna tečaja. Supruga i ja jako volimo plesati. Nismo neki profesionalci, ali uživamo u tome.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? Do prije par mjeseci sam bio jedan od onih koji na tulumima i sličnim prilikama za ples obično podboče zid i smišljaju kojekakve razloge da ne idem plesat: pa baš sam koljeno ozljedio, muči me astma, nije to moja glažba itd. Onda sam otišao na plesni tečaj i sad stvarno uživam! Plesni tečaj mi je bio bitan samo za dobivanje samopouzdanja, inače sam rođeni Travolta! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.

) a kada sam pijana cujem ritam jace nego sve one i derem po svome... uglavnom kazu da znam plesat ali mi lakse kada decko vodi jer sam lagana i znam pratit i uopce ne moram razmisljat kako to izgleda jer kako god izgleda ON je kriv 
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
Nismo neki profesionalci, ali uživamo u tome.