| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel znate plesati..????? u Društvo forumu; Apsojebolutni sam antitalent...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? Apsojebolutni sam antitalent...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,475
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? kakvo je to pitanje pff , da li znam hodati , svi znaju plesati , a oni koji misle da ne znaju neka zatvore oči i prepuste se ritmu ... ![]()
__________________ -misic- |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? Ne znam i ne plešem... (van plesne škole samo sam par puta plesao- a navodno sam bio prilično talentiran za rumbu i cha-cha-cha)
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-07-07 Lokacija: debelo crijevo
Poruka: 160
![]() | Re: Jel znate plesati..????? ja i klada, nema razlike.... jedino poslije vece kolicine alkohola plesem ko john travolta..... mislim da ima nade za sve nas, samo treba imat dobrog ucitelja (moja najdrazi ucitelj je gospon Rakija...) |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:55.