| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel znate plesati..????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -misic- kakvo je to pitanje pff , da li znam hodati , svi znaju plesati , a oni koji misle ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? Citat:
i pao sam preko stolice možda bi ipak trebao stavit nešto lakše od Maidena... ne znam plesaat... al gazim po papcima ko nitko prije mene
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? ja znam plesati... ako me decko dobro drzi cvrsto i vodi... pregazim ga samo par puta,nijednom ne padnem i nikog ne srusim... a ako ne zna vodit kako treba.... a onda jebiga.... smrt!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel znate plesati..????? znam plesat gotovo sve klasične i latino plesove,čak sam ih i trenirala jedno vrijeme,sad nažalost nemam vremena da nastavim s treninzima a najbolje mi ide bečki valcer ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jel znate plesati..????? Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? Znam plesati becki i engleski valcer...cak znam i jedan dio iz labudeg jezera odraditi ![]() Inace bas me briga kako plesem, dobro, lose, osrednje, izvrsno, katastrofalno....plesem kad mi dode, nije bas da gledam na ljude oko sebe...zelim se zabaviti, ne opterecujem se kako to izgleda...osim toga na glazbu koju slusam se bas i ne moze plesati, ali ja to svejedno cinim ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? Citat:
idem na latinoameričke i super mi je to!! istina teško je al mi se jako sviđa jer sam naučila sve plesove i stvarno mi jako lijepo to izgleda.. full su zavodljivi svi plesovi, a i osoba koja zna plesat i ima ritma mi je odmah sexy bilo mušlo il žensko.. kad izađem van, nikad ne sjedim, plešem od-do! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? Posjedujem gracioznost (i izgled) šumskog medvjede ... ali eto , nekim čudom , u ranoj mladosti , protiv moje volje , naučiše me plesati. ![]() Al` lako za valcer , rumbu , sambu , slowfox ... da je meni svladati gluvo glamočko ... eh gdje bi mi bio kraj. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.

... eh gdje bi mi bio kraj.