| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel znate plesati..????? u Društvo forumu; prije mjesec dana završio sa tečajem... oba valcera, fokstrot, salsa... i ostale sitnice Đontraaaaaa... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jel znate plesati..????? Citat:
ne plesem tu klasiku samo valcer... vani se znam razbacat na sve... ![]()
__________________ ** broos before whores... ** | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: u kavezu,planet majmuna
Poruka: 1,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? YouTube - liquid dance YouTube - Liquid dance YouTube - Pae & Sarah Dance Hardstyle/Shuffle YouTube - TECHNO VIKING - THE TECHNOVIKING THEME SONG uglavnom mix izmedu toga + 70% vremena sa pivom ili dvi u ruci ![]() klasicne i latino neznam, al imam volje za naucit
__________________ |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: na kakvu glazbu najviše volite plesati ja dobro plešen pa mogu na sve hehe ma na dance i domaće najviše
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: na kakvu glazbu najviše volite plesati Apsolutno na svaku glazbu plešem....to mi je skoro postala profesija i ne mogu si pomoći.......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #69 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: na kakvu glazbu najviše volite plesati ja inace stojim sa strane i smijem se decku dok plese
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.

!! tak je najbolje