Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeli 2007 ostavila tragove??? u Društvo forumu; Hm...pa ovako: - Prekinula druženje sa dobrom drugaricom - Pala godinu na fakultetu (opet sam druga godina) - Na ljubavnom planu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-12-07, 16:09   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: jeli 2007 ostavila tragove???

Hm...pa ovako:
- Prekinula druženje sa dobrom drugaricom
- Pala godinu na fakultetu (opet sam druga godina)
- Na ljubavnom planu sam imala dosta lepih ma prelepih trenutaka sa dečkom s kojim sam skoro 2 godine u vezi ali bilo je i loših ali ovu godinu ću pamtiti po mnogo većem zbližavanju sa njim nego pre (što u sexu što u produbljivanju same ljubavi sa njim)
- Upisala sam konačno vožnju
...pa bilo je mnogo lepih trenutaka tako da ću 2007 godinu po tome pamtiti.
Star 20-12-07, 16:12   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Pa ova godina mi je bila više nekako okrenuta sebi nego drugima. Svašta se dešavalo, sve u granicama normale, ali nekako osjećam da polako razbijam svoju nekakvu ljusku, koja me sprečavala da zapravo osjećam stvari i da se vraćam polako ka onome starom kresoli, beznadnom emotivcu i romantičaru...pri tom ne mislim samo na žene već na odnose među ljudima općenito... znači old scool is polako back... ali vjerujem da to nikad neće biti toliko intenzivno kao što je bilo prije kad sam bio "klinac"

Jednostavno, dese se stvari u životu koje te po onoj staroj- što te ne ubije, ojača te... al' mene je to sve previše emotivno ojačalo, otvrdnulo...

eto gomila baljezgarija... pozdrav svima...
he finally was dead.
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 16:53   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ostala sam trudna!!!!!!!!!!!!
-to je zasjenilo sva događanja u 2007.-oj

P.S. primjećujem da je većina prekidala duge veze......što je to u zraku???
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 16:54   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Da , to sam i ja primetila
Star 20-12-07, 16:55   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

a jebiga

tako je moralo biti
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 18:02   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,961
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Je li ostavila tragove? Samo na srcu
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 18:33   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

drugi mjesec mi je u mutnom jer sam stalno bio vani i pio, upoznao jednu osobu koju sam krivo procijenio al sam je skužio nedavno da je sebična, učio 15 dana bez prestanka što je sigurno ostavilo traga, prestao trenirat, skužio prave ljude oko sebe, upoznao jednu curu za koju bih sve dao i drago mi je što smo si ostali super...

i sad me ove zadnje dane ove godine 2007 faking gazi....onak stupa po meni kao vojska na paradi...
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 18:43   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,564
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

popio 5 litara cole vise nego u 2006,napredak,nadam se da ce 2008 biti jos uspjesnija...
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 18:51   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

ostavila tragove koje mi nece nitko obrisati još jako dugo
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 19:03   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,275
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

sjebo faks
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108