| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeli 2007 ostavila tragove??? u Društvo forumu; Hm...pa ovako: - Prekinula druženje sa dobrom drugaricom - Pala godinu na fakultetu (opet sam druga godina) - Na ljubavnom planu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? Hm...pa ovako: - Prekinula druženje sa dobrom drugaricom - Pala godinu na fakultetu (opet sam druga godina) - Na ljubavnom planu sam imala dosta lepih ma prelepih trenutaka sa dečkom s kojim sam skoro 2 godine u vezi ali bilo je i loših ali ovu godinu ću pamtiti po mnogo većem zbližavanju sa njim nego pre (što u sexu što u produbljivanju same ljubavi sa njim)- Upisala sam konačno vožnju ...pa bilo je mnogo lepih trenutaka tako da ću 2007 godinu po tome pamtiti. ![]()
__________________ ♥ |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? Pa ova godina mi je bila više nekako okrenuta sebi nego drugima. Svašta se dešavalo, sve u granicama normale, ali nekako osjećam da polako razbijam svoju nekakvu ljusku, koja me sprečavala da zapravo osjećam stvari i da se vraćam polako ka onome starom kresoli, beznadnom emotivcu i romantičaru...pri tom ne mislim samo na žene već na odnose među ljudima općenito... znači old scool is polako back... ali vjerujem da to nikad neće biti toliko intenzivno kao što je bilo prije kad sam bio "klinac"Jednostavno, dese se stvari u životu koje te po onoj staroj- što te ne ubije, ojača te... al' mene je to sve previše emotivno ojačalo, otvrdnulo... eto gomila baljezgarija... pozdrav svima... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? Ostala sam trudna!!!!!!!!!!!! -to je zasjenilo sva događanja u 2007.-oj P.S. primjećujem da je većina prekidala duge veze......što je to u zraku??? ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? drugi mjesec mi je u mutnom jer sam stalno bio vani i pio, upoznao jednu osobu koju sam krivo procijenio al sam je skužio nedavno da je sebična, učio 15 dana bez prestanka što je sigurno ostavilo traga, prestao trenirat, skužio prave ljude oko sebe, upoznao jednu curu za koju bih sve dao i drago mi je što smo si ostali super... i sad me ove zadnje dane ove godine 2007 faking gazi....onak stupa po meni kao vojska na paradi ...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? popio 5 litara cole vise nego u 2006,napredak,nadam se da ce 2008 biti jos uspjesnija...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? sjebo faks ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.

što u produbljivanju same ljubavi sa njim)

...