| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeli 2007 ostavila tragove??? u Društvo forumu; upisala dalje faks, sutra cu diplomirati ( nadam se ), napredovala u poslu...samo ljubav necu spominjati . Sve u svemu dobra godina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? a year went by and i'm still not in love! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? E ovu godinu ću definitivno pamtiti. Sto posto. - postala apsolvent - počela raditi - ja i dečko išli solo na more (u ovih pet godina uvijek smo išli sa društvom ili odvojeno- osim na zimovanje jednom) - sprijateljila se s jednom osobom poprilično dobro (zna on)- inače godinu ću pamtiti kao kafaranje sa dorinom, visenje na CP-u, alikoholiziranje i trošenje novaca i novaca na garderobu
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? Da, ostavila je traga.... Na duši i na srcu.... Eto, da krenem od početka... - pauk mi je digo auto - sudar - netko mi otkine retrvizor - ponovno oštećena vrata - kazna policijska - opet kazna policijska - zar moram spominjat - kazna ![]() - sa drugim autom sudar - puno svađa - razočaranje i bol od osobe koja to nije nikako zaslužila (dječko bivši) - razočaranje nažalost u obitelji... - upisala parcijalu (jer me izbacila van kravetina muflonska pa nisam dala taj predmet) - puno alkohola - shvatila nešto o "prijateljima" a i ljudima općenito - ah, kazna... - potrošila novaca i novaca jedino dobro što mi se desilo - saznala da ću postat krsna kuma curici, jedva čekam da se rodi - prestala sam pušit - naučila plesat salsu - radosti, veselje i nevino druženje u društvu moje prekrasne nećakinje - došla na cp, postala ovisnik i upoznala prekrasne ljude Baš mi je bilo koma u 2007. jedva čekam da prođe da pokušam zaboravit na stvari, koje će me nažalost uvijek pratiti...
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #25 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? općenito godina je bila dobra ali ću izdvojiti 2 stvari: - u 2-om mjesecu uselio u stan koji sam kupio par mjeseci prije - upoznao legendarnu ekipu sa CP-a 2008...kako god bude...ne opterećujem se previše.. samo znam da mi je moto uvijek CARPE DIEM
__________________ |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? - počeo 4 veze - prekinuo 4 veze - nisam počeo pušit - nisam presto pit - prvi put gledao West Ham na Upton Parku - kupio nove skije - nisam presto pit - bio jednom kum - kupio novo auto - nisam presto pit - prvi put bio u Danskoj - prvi put gledao Celtic na Parkheadu - nisam prestao pit - prvi put gledao Budućnost u Podgorici - prvi put bio u Turskoj - drugi put kum - nisam prestao pit - financijski sjajna godina - opet se nisam zaljubio - nisam prestao pit Sve u svemu odlična godina ... slijedeća će bit još bolja ... prestajem pit , zaljubljujem se ko tele i od sad samo ozbiljne i duge veze ... 100% ... kažu da se ispalti , bolji je sex ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,728
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? Ovu cu definitivno pamtiti, mozda vise nego i jednu do sad...Konacno mi se ostvarilo nesto sto zelim godinama...Bila je mnogo dobra i ispunjena...Kad bi vam rekla, ne biste mi verovali.......2007.....
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Administrator | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? uf ja ću bome jako jako jako pamtiti ovu godinu, krenimo redom ![]() 1.upoznao bičarku 2.dao godinu na faksu 3.razbio auto totalka 4.kupio drugi auto 5.prvi put išao u afriku 6.prodao udio u croportalu 7.financijski se osigurao 8.zaposlio se 9.počeo sam puno trošiti 10.dao sve prve kolokvije u 2-oj godini 11.upoznao jako puno ljudi sa croportala 12.prekinuo druženje sa nekoliko prijatelja koji ne zaslužuju da im budem prijatelj 13.položio za motor 14.počeo trenirati 15.prije 3 tjedna popio sam 2 boce šampanjca 16.od tog šampanjca, pomiješanog sa bocom vina i jeger red bullima sam povraćao 4 sata što čini najgore povraćanje ikad u mom životu (nisam mogao 4 sata doći k sebi) 17.ukrali mi mobitel sa jako puno kućnih uradaka ![]() 18.upoznao paris hilton |
| | |
| | #30 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? Ostavila tragove???......je Umro mi otac..... Prekinuo 5-ogodišnju jako burnu vezu....koja je ostavila svoje tragove....prekinuo neka tzv. prijateljstva....ali i stekao nove prijatelje.....kupio drugi auto...uključio se na Croportal forum.....konačno dobio mirovinu branitelja....To je otprilike ono najvažnije....
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.

), napredovala u poslu...samo ljubav necu spominjati . Sve u svemu dobra godina

(zna on)