| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeli 2007 ostavila tragove??? u Društvo forumu; * mučio se u šestomjesečnoj vezi početkom godine * došao k sebi i prekinuo tu vezu koja je gušila moju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? * mučio se u šestomjesečnoj vezi početkom godine * došao k sebi i prekinuo tu vezu koja je gušila moju osobnost * postao apsolvent *stekao najviše radnog iskustva do sada; nešto i u struci ![]() * mislim da sam malo očvrsnuo u životu - shvatio da put nije sasvim ravan, ali i kako se nositi s usponima i padovima * ušao u novu vezu, u kojoj dobivam jednako koliko i dajem, te osjećam da me obogaćuje i unapređuje kao osobu. fantastičan osjećaj. * upoznao dosta ljudi s CP-a i ugodno se družio |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Celebrity | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? voljela bi da nije ostavila... umro mi je nono kojeg sam obožavala 1. put sam radila cijelo ljeto prezivjela sam opaku prometnu nesrecu i njezine posljedice prekinula vezu nakon 2 godine odrasla sam... e da...nikad nisam vise izlazila i vise pila - danas sam se stavila u kaznu do badnjaka
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! Zadnji Uredio deedee00 : 21-12-07 u 22:20. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? Kao i u svakoj, tako je i ova ostavila neke tragove. Valjda neće ostat ožiljci ![]() -zalutao sam na ovaj forum i upoznao neke super ljude. Volim se smijat, a tu se dobro nasmijem neki put. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? Nisam imala nikakvih velikih dogadaja koji su posebno obiljezili ovu godinu, postoje samo manje sitnice - preselila se - dobila tavanski stan samo za sebe ![]() - postala sretno zauzeta cura ![]() Na lose stvari se uopce ne zelim osvrtati...sto ih se manje sjecam, to bolje.
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jeli 2007 ostavila tragove??? *upoznala svoje nove frendove koje obožavam i za koje bi sve napravila *maturirala *spušila prijemni na medicini *upala na ekonomiju bez plaćanja *bila na pagu kod frendice *imala probleme s jednim nasilnim tipom *upoznala mog anđela čuvara *shvatila da i nakon 4 godine još uvijek volim jednu osobu *otkrila cp ![]() *upoznala bivšeg dragog *dobila nogu preko msn-a i saznala da me varao "dragi" *postala frendica s tim istim bivšim dragim *frendicu ostavio dečko preko poruke *našla super nove frendove na faksu i izvan njega *našla si 2 "dečka" ![]() ma ugl ova godina mi je bila jako uzbudljiva i više dobra negoli loša iako je bilo dosta loših stvari.a ono šta kažu,kako dočekate novu takva će vam bit cijela sljedeća godina je istina ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

i ugodno se družio