| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeste li ikad za svoje neuspjehe krivili druge ljude u Društvo forumu; jeste li?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: jeste li ikad za svoje neuspjehe krivili druge ljude jesam.. kad smo izgubili neke utakmice... krivi su bili suci... najbolji primjer toga je kad smo prošle sezone u pretposljednjem kolu izgubili od izravnog konkurenta za opstanak u ligi, a dovoljno je reći da su oni dobili jedino isključenje na utakmici kad su našem igraču strgali nogu.. pazi isključenje, a to je trebao biti direktni crveni...
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: jeste li ikad za svoje neuspjehe krivili druge ljude Naravno da jesam...tko kaže da nije,sere.....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikad za svoje neuspjehe krivili druge ljude jesam ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,895
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikad za svoje neuspjehe krivili druge ljude Neukrotiva previše gledaš "Trenutak istine". Skini se s toga.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:05.