| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? u Društvo forumu; ja sam bio jednom sastrugao ono iz večernjeg neki walkman dok je još bilo, ali nisam otišao po njega, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? ja sam bio jednom sastrugao ono iz večernjeg neki walkman dok je još bilo, ali nisam otišao po njega, od drugih nagradnih igara ili takvih nekih igara na sreću nikad ništa loto baš i ne igram, tj. uopće ne igram tak da niti ne očekujem dobitak ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 391
![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? Dobio san na lotu 200kn prije 2 mjeseca i jednom coca cola rucnik na nekoj igri s cepovima
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? Dobio walkman i majicu od jutarnjeg...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? Davno na lotu (još je juga bila) u današnjoj vrijednosti oko 1000kn Iz večernjaka majicu Na Bingu neku siću par puta, taman za ponovnu uplatu Nikad neku veću svotu...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? Dobijem na kladionici a najveći dobitak je bio 7000 kn,par kuna više...ne sjećam se točno...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: loto, nagradne igre |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.