| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ševa da, umjesto da svatko digne svoje četiri kune i upropastimo hrvatsku lutriju! dok sam ja jedamput ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 446
![]() | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? dok sam ja jedamput htio dignut svoje 4kn, prodavačica me ošinula ubojitim pogledom... rekla je : "sigurno nećeš još jednu srećku?"
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #32 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? Citat:
Citat:
![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | ||
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? znate kada su prije bile LEDO igre ono dobijes merceds a b ili c klase? e ja dobila A klasu i moja stara poslaje u zg... cekali mjesec dana da nam jave,i moja stara ih nazove da bi joj neka zenska rekla ZAO NAM JE ALI BILO JE PAR DUPLIH STAPICA" I MENI OSTAO SIPAK
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? Pa, ne mogu reći da ništa ne dobivam. Dobivam više neke simbolične nagrade, a zalome se i neke četvorke na lotu i dobici na sportskoj iako ne igram često. U bivšoj jugi sam imao dvanaesticu na sportskoj kad je to imala čitava juga Dvanaest parova - pobjede domaćina. Ali sam zato prije znao imati jako puno petica u 7/39 dok je to bila neka lova. A tada sam igrao skraćeni sistem na 103 listića. Možete misliti koliko mi je trebalo vremena za svako kolo ispuniti listiće Ali, dobici su uvijek popravljali dojam ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-07 Godina: 44
Poruka: 39
![]() | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? slabo igram igre na sreću iz razloga (kad sam igrao) što nikad ne dobijem ništa. Dosta mi je stalno financirati nekog drugog. Da mi kažu da je došao moj red za dobitak, sigurno bi uplatio ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? ne igram tako cesto... dobila sam svega par puta neku sitnicu i to je to ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Zagorje
Poruka: 122
![]() | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? dobila sam par puta iz raznih časopisa knjige i CD-e
__________________ Ambicija je glup izgovor za nedostatak smisla za lijenost. |
| | |
![]() |
| Tagovi: loto, nagradne igre |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:55.

Do you feel lucky, Punk?