Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? u Društvo forumu; Nikad nisam igrao baš te nagradne igre, ali znao sam odigrat kladionicu i dobit nekih 700 - 800 kn, nije loš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 02:35   #41 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,247
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama?

Nikad nisam igrao baš te nagradne igre, ali znao sam odigrat kladionicu i dobit nekih 700 - 800 kn, nije loše kad pogodiš ali isto dosta puta te zezne jedan par i onda si lud

Sve je to dobro dok se ulaže po 10-20 kn i dobiva pomalo, samo netreba previše ulagat
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 13:12   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 25
Poruka: 308
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

nikad ništa nagradno ne igram niti kladionicu ali jednom nedavno sam prošao pored kladionice sa 5kn kod sebe, nabubo 8 parova iz žnj lige koje nikad nisam ni čuo i dobio 2000kn, od onda opet ništa ne igram, čekam da se sreća opet nakupi.
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 13:28   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Već tri kola na lotu - ništa
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 13:48   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

ja sam par puta iz nekih časopisa,jedino to
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 05:23   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

OSVOJILA SAM VECERU SA TARIKOM FILIPOVICEM
U STARSU ALI NIKAD NISAM OTISLA
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 07:53   #46 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,731
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

na kladionici par puta po nekih 2-3 000 te jednom oko 9700...

Na lotu sam jedno dobio 16 kuna ..Loto više ne igram

Na onom kvizu na novoj tv (mislim da se jackpot zvao, vodio ga je onaj tip sumnjive guzne orijentacije ...Hervatin, tako nešto. story supernova) sam 3 puta odgovarao, i 3 puta došao do 3000 kuna, ali sam uvijek bio pohlepan i odgovarao na jackpot pitanje. A kad se fali odgovor na jackpot, onda se gubi i tih 3000 ...ebg, više sreće drugi put

I dobivao neke simbolične nagrade na lokalnim radio i tv. postajama, razni kvizovi, emisije itd...

Te sam većinu koncerata u Rijeci i okolici u zadnjih 5-6 godina odgledao besplatno, jer sam uglavnom uvijek zivkao kad god bi se djelile karte za koncerte na radiu...

Čekam nešto od novog lista, ta govanca mi nikad ni majicu nisu dala

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 02:06   #47 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,465
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ja sam u kladionici dobio par puta i to je to
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 01:12   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-10-07
Godina: 24
Poruka: 87
ketyy

da dobila sam na lotu..dosta love..igrala sam ovo irsko loto..
ketyy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:33   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Poruka: 11
pamelazg se izdvaja iz mase

ja sam dobila na bingu desetku, bilo je 2500 kn... lijepa svotica...
pamelazg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 16:13   #50 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,494
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Ne, to me i te kako zaobilazi, a nisam nista odavno ni odigrala... Jednom sam dobila na kladionici, sitna svota...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: loto, nagradne igre

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114