| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? u Društvo forumu; Nikad nisam igrao baš te nagradne igre, ali znao sam odigrat kladionicu i dobit nekih 700 - 800 kn, nije loš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? Nikad nisam igrao baš te nagradne igre, ali znao sam odigrat kladionicu i dobit nekih 700 - 800 kn, nije loše kad pogodiš ali isto dosta puta te zezne jedan par i onda si lud Sve je to dobro dok se ulaže po 10-20 kn i dobiva pomalo, samo netreba previše ulagat |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? nikad ništa nagradno ne igram niti kladionicu ali jednom nedavno sam prošao pored kladionice sa 5kn kod sebe, nabubo 8 parova iz žnj lige koje nikad nisam ni čuo i dobio 2000kn, od onda opet ništa ne igram, čekam da se sreća opet nakupi.
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? OSVOJILA SAM VECERU SA TARIKOM FILIPOVICEM U STARSU ALI NIKAD NISAM OTISLA ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? na kladionici par puta po nekih 2-3 000 te jednom oko 9700... Na lotu sam jedno dobio 16 kuna ..Loto više ne igramNa onom kvizu na novoj tv (mislim da se jackpot zvao, vodio ga je onaj tip sumnjive guzne orijentacije ...Hervatin, tako nešto. story supernova) sam 3 puta odgovarao, i 3 puta došao do 3000 kuna, ali sam uvijek bio pohlepan i odgovarao na jackpot pitanje. A kad se fali odgovor na jackpot, onda se gubi i tih 3000 ...ebg, više sreće drugi putI dobivao neke simbolične nagrade na lokalnim radio i tv. postajama, razni kvizovi, emisije itd... Te sam većinu koncerata u Rijeci i okolici u zadnjih 5-6 godina odgledao besplatno, jer sam uglavnom uvijek zivkao kad god bi se djelile karte za koncerte na radiu... Čekam nešto od novog lista, ta govanca mi nikad ni majicu nisu dala ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li ikada dobili na lotu ili na nekim nagradnim igrama? Ne, to me i te kako zaobilazi, a nisam nista odavno ni odigrala... Jednom sam dobila na kladionici, sitna svota...
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
![]() |
| Tagovi: loto, nagradne igre |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:04.

..Loto više ne igram