| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Arylin I kol'ko sam dobila? a znas koliko mozes dobiti kod sabana, dva tri puta zaredom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? ja sam sanjal da mi je jedna forumašica spasila život....navodno me otrovna zmija ugrizla za kitu kad evo ti forumašice..... odma mi isisala krv i eto spasila život.........da...da..da..
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Citat:
![]() ![]()
__________________ Tolleranza Zero | |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Citat:
![]() OT: da ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. | |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() jel barem valjalo....? pitam se zašto mene samo sanjaju kad je sex u pitanju... ![]() ![]() ![]() ![]() ja sam sinoć sanjao Cinu... nagovarala me na pivu ali se nisam dao......... ![]() ah Cina Cina, ti i piva ![]() ![]() | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? treba se povlačit lagano odavde ili ćemo svi završit na radnim akcijama ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

znas koliko mozes dobiti kod sabana,

a