| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? u Društvo forumu; organiziram ja oru dok kažeš keks (ora=omladinska radna akcija)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Ajde, ajde, nije to na kraju ni loše. Em si koristan em si u društvu.....
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? em si hamer.... ![]() ja sam za radne akcije... ..... ja nisam ništa sanjao sinoć...ali samo čekad da mi jedna forumašica doluta u san..... najebala je ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #105 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Ajme Irm, jel bi bilo ikako drugačije moguće, osim da ne najebe ![]() Moneypenny, samo daj, ja uvijek za raduckanje ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Citat:
Pola kojeg forumaša Booolesno![]()
__________________ "Empty your mind & forget about everything except fine-dining & breathing." | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 880
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Jesam, opet sinoć, i to opet istog... ![]() ![]() ![]() Ajme meni, tragedije ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:14.

..... ja nisam ništa sanjao sinoć...ali samo čekad da mi jedna forumašica doluta u san..... najebala je

Pola kojeg forumaša 

29 49.....