| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? u Društvo forumu; Jesam..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #167 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? joj Srecho , sad sam tek ovo vidio ..thx na komplimentu i drzi mi fige da svi moji snovi ( ili bar jedan) postanu stvarnost ..@ Sabane i ti takodjer ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #169 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Jesam, sinoć. Neš' sam tipkala na laptopu i razmišljala o njemu jer sam znala da živi blizu i onda sam išla otvarat' prozor i udarila u njegov, al' sam se sakrila da me ne vidi. Još sam ga malo škicala i onda smo počeli pričati i na kraju je došao u moj stan. Tamo smo još nešto malo pričali, o nekim glupostima i onda je iš'o ća. |
| | |
| | #170 (permalink) | |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:02.

i drzi mi fige da svi moji snovi ( ili bar jedan) postanu stvarnost ..@ Sabane i ti takodjer 

a