| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? u Društvo forumu; nisan (samo sebe)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #202 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Dadyml, već dvije noći zaredom. Predprošlu noć sam ju cijelu noć sanjala, najprije se naljutila na mene jer se nisam digla u 8 kao što sam planirala (što je u stvarnosti i točno jer mi se spavalo ) i onda smo se išle vozit' i vozile smo brzo, fijuuuu, i onda kad smo stale joj nisam htjela vratit' ključeve od auta.Prošlu noć se javljala samo na mahove i ne sjećam se o čemu se radilo. |
| | |
| | #203 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Citat:
mozda je i bolje tako ![]() ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! | |
| | |
| | #210 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? ja sam sanjao kako kosim livadu. Sunce je u zenitu. Nesnosna vručina. Suh zrak. Ja mašem kosom i trava pada kao što su padale glave za vreme hrvatsko-turskog rata na krbavskom polju u Lici , u kojoj je bosanski sandžak-beg Hadum Jakub-paša porazio hrvatsku feudalnu vojsku pod zapovjedništvom bana Emerika Derenčina. I tako kosim ja, a čelo mi se orosilo znojem. Iz daljine onako kroz onu refleksiju svjetla kroz slojeve atmosfere. Sloj zraka iznad zemlje je ugrijan i kao neko zrcalo prikazuje kao kroz maglu, sliku neke osobe. Kako se osoba približava razaznajem lik žene koja nosi vrč vode na glavi. Zanosno maše bokovima i meša. No iz vrča ne proljeva vodu. Zastajem i naslanjam se na kosu. Čekam. Što je osoba bliža raspoznajem lik moneypenny (naša forumašica), dolazi mi ususret sa osmijehom na licu. Skida vrč vode sa glave i nudi mi da pijem. Uzimam teški vrč i čudim se kojom lakoćom ona njime manipulira. Naginjem vrč i ispijam pohotno, tako da mi curi niz vrat i natapa mi dlakave grudi i dalje odlazi u hlaće. Osječam studenu tekučinu na spolovilu i jajima. Tekućina dalje curi niz obe noge i natapa moje cipele. Kackam u vodi. Spuštam vrč,a moneypenny me upita: -Znaš li šta si popio. Grlo mi se steže i ja se budim iz sna ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:45.

) i onda smo se išle vozit' i vozile smo brzo, fijuuuu, i onda kad smo stale joj nisam htjela vratit' ključeve od auta.
mozda je i bolje tako