| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #213 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? a nisi normalan koji as ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #214 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? da, smešno. Kada sam se probudio stvarno sam bio mokar. Od znoja. Ali verovatno vručina i pritisak, a malo i od sna. Mislim da dosta forum utiče na snove. Ponekad sa nekom osobom komuniciram i razmišljam nesvesno mi dođe u san. Jbg. . Zar vi nemate posledice foruma na privatni život ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #215 (permalink) |
| Sport | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Ma ja imao jebeno bolestan san... Ulgavnom setam po mraku... i sad nista ne vidin nego jedna lampa i klupa ... i netko na klupi... pridjem blize... i vidim mama(forumska) place... (ja ono koji kurac u sebi) i pitam ju: '' sto je bilo?'' A ona uvati vikat na mene: ''Sve si ti kriv!'' par puta.... i probudim se sav isprepadan ![]() Mama pobogu sto sam napravio?!? ![]()
__________________ Take this life, i'm right here Stay a while and breathe me in |
| | |
| | #217 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? prije par dana Sahatabu i Xar-a da su pričali s mojom mamom na skype... ... ...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() ...ej,šta mi radiš,prvo me pališ,pa me onda hladiš... ...slomio si sve u meni,slomio za sva vremena... |
| | |
| | #220 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Kad god bi pogledala ovu temu bilo mi je smišno da ovdje neko nekoga sanja. Priznajem da u većinu postova s ove teme nisam ni virovala. Pa evo sad virujem... ovaj forum stvarno sprži mozak... Sinoć sam i ja sanjala forumaše. ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

. Zar vi nemate posledice foruma na privatni život