Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: latoa ... Sinoć sam i ja sanjala forumaše. Citat: Pravi autor: Sahataba koje forumase :? svi pisu koga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-09-08, 14:04   #231 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša?

Citat:
Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
...
Sinoć sam i ja sanjala forumaše.
Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke

koje forumase :? svi pisu koga su sanjali ili ces biti tajnovita?
Citat:
Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
Bit ću tajnovita... za to je malo kriva senilnost koja nastupa buđenjem, a malo ja
jesi sanjala mene
ajd molim te reci da si me sanjala plz.

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-09-08, 14:21   #232 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,268
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Ma koga bi drugoga...

(sanjala sam kao neki cropotral meeting, puno ljudi u nekom kafiću... slabo se sićam sna, sve mi je u magli... možda je kriv alkohol sa šanka )
Odgovori sa citatom
Star 10-09-08, 15:30   #233 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Možda to nije bio san
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-09-08, 16:42   #234 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Joj ja sam se sad sjetila da sam sanjala Kikija da je u svemirskoj postaji Pluton, a to je u biti nešto kvazi palača, bio je sa nekim svojim prijateljem (ili možda Romano ), pozvao je moju frendicu samnom koja je bila ošišana full kratko inače ima dugu kosu još su se stvorile neke moje dvije curke od nekuda... Onda smo nešto Kiki i ja pričali pa sam skužila da nema Vlatke, rekoh di je... Ostala je na Zamlji, onak tužno kaže
Onda smo se išli kupat i odjednom smo bili u džungli

Ma joj sanjam takve divlje snove da je to nešto nevjerovatno

-> klikni za sise <-
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-08, 17:05   #235 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 28
Poruka: 3,436
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

dadyml - jakooo zanimljiv san
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 20:10   #236 (permalink)
P.I.M.P.

Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Jučer Sahatabu.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 20:19   #237 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 18
Poruka: 2,006
kimi girl ima ono neštokimi girl ima ono neštokimi girl ima ono neštokimi girl ima ono neštokimi girl ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kimi girl

jučer Dorinu
kimi girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 20:37   #238 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,489
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Sanjao sam onu munjaru od Locriana...... Baš je žešći kreten taj čovjek......

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-08, 11:31   #239 (permalink)
P.I.M.P.

Ja sam sinoć xara.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-08, 11:45   #240 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,757
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

opet nonce more?
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114