| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: latoa ... Sinoć sam i ja sanjala forumaše. Citat: Pravi autor: Sahataba koje forumase :? svi pisu koga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #231 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Citat:
![]() ajd molim te reci da si me sanjala plz.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." | |
| | |
| | #232 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Ma koga bi drugoga... ![]() (sanjala sam kao neki cropotral meeting, puno ljudi u nekom kafiću... slabo se sićam sna, sve mi je u magli... možda je kriv alkohol sa šanka )
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #234 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Joj ja sam se sad sjetila da sam sanjala Kikija da je u svemirskoj postaji Pluton, a to je u biti nešto kvazi palača, bio je sa nekim svojim prijateljem (ili možda Romano ), pozvao je moju frendicu samnom koja je bila ošišana full kratko inače ima dugu kosu još su se stvorile neke moje dvije curke od nekuda... Onda smo nešto Kiki i ja pričali pa sam skužila da nema Vlatke, rekoh di je... Ostala je na Zamlji, onak tužno kaže ![]() Onda smo se išli kupat i odjednom smo bili u džungli ![]() Ma joj sanjam takve divlje snove da je to nešto nevjerovatno ![]() |
| | |
| | #238 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Sanjao sam onu munjaru od Locriana...... Baš je žešći kreten taj čovjek...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:02.

), pozvao je moju frendicu samnom koja je bila ošišana full kratko inače ima dugu kosu još su se stvorile neke moje dvije curke od nekuda... Onda smo nešto Kiki i ja pričali pa sam skužila da nema Vlatke, rekoh di je... Ostala je na Zamlji, onak tužno kaže