Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Jesam, davno Ice-a kako smo se rolali i hvatali nekakve lopove Citat: Pravi autor: Joks ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-08, 09:42   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,176
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi
Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša?

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Jesam, davno Ice-a kako smo se rolali i hvatali nekakve lopove
Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
imam noćne more od nekih...
Hi hi hi hi

Ja nikad ne sanjam ili se ne sjećam šta sam sanjao
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 09:47   #42 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,110
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Jesam i to nekoliko puta, to je valjda normalno kad provedem nekoliko sati na forumu prije nego sta idem spavat...
Ne sicam se vise sta sam sve sanjala ali sicam se da je sam jednom sanjala da me stara budi najranije ujutro , da je dosla neka Cina na kavu... I ja se dizem a njih dvi piju kavu i nesto se kesere... A meni nista nije jasno, ni kako me nasla, ni kako je dosla, i koji bog pije kavu a ne pivo...

sanjala sam da smo u nekoj birtiji...bio daidza, oggy, aris...i dosla ja, ukrala daidzi pivo i pocela pjevat "Čerge pokraj njega iduuuu" i prvo me svi cudno gledali a onda mi se pridruzili
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 09:48   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,270
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Nisam nikad
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 11:31   #44 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Nisam.
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 15:23   #45 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,289
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
U kojoj ulozi sam bio?

Sanjala sam da se udajem za decka, ali da sam se u svatovima toliko napila da se ne sjecam pola stvari
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 15:53   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke

Sanjala sam da se udajem za decka, ali da sam se u svatovima toliko napila da se ne sjecam pola stvari
ajde mene si sanjala priznaj
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 17:01   #47 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

sanjao sam ljetos, i bilo je jako bizarno. davila me (doslovno) sestra jedne forumašice koju nećemo imenovat. čudno je to što ona uopće nema sestru
prospero je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 17:28   #48 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ne.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 17:34   #49 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Lepo-do-bola

Datum registracije: 01-02-08
Godina: 20
Poruka: 111
Lepo-do-bola se izdvaja iz mase

nisam, ali bi mogla poceti hihih
Lepo-do-bola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 17:46   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,412
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

jesam
sanjao sam da se ja i fbs hrvamo i da me zgnječio
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108