| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dark_zg Wamp, a nemam nikakvog razloga za to, i to ne jednom! zagrepčanec sanjo slavonku dičeš ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? ![]() zagrepčanec sanjo slavonku ![]() dičeš ti čoeče, ejjjjj ohani. Pa kako ti opče možeš nju sanjati a ni ne pričaš sa njom To mi nije jasno. Šta onako odjednom klikneš prstima i pogodiš i to ne u bilo koga nego baš u Wampicu, ![]() Niti znaš kako izgleda, a gđica. Wampica nema ni sliku i kaku viziju možeš uopče imati kako izgleda i koga sanjaš. Vidio si avatar onaj gde joj suza sa lica klizi, malu macu i sliku isto maca na ormaru i šta sada. Štaš sanjat, aaa ![]() Ajde reci ti meni kakvu viziju imaš kako uopšte izgleda. Crne, zlatne, kestenjaste kose, oči zelene, smeđe. Ma ti mora da si sanjao Winamp a ne Wampicu pa si nešto pobrkao. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Sanjao winamp ahahahhahah ovo je predobro ahahahhaha ![]() šabane care!!! i da još sam zaboravio ahahahahhaahh
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #87 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? Jao, noćas mi je Irm pokušao prodat kalendare i nikako nije odustajao ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.

To mi nije jasno. Šta onako odjednom klikneš prstima i pogodiš i to ne u bilo koga nego baš u Wampicu,