Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li kad sanjali kojeg forumaša? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dark_zg Wamp, a nemam nikakvog razloga za to, i to ne jednom! zagrepčanec sanjo slavonku dičeš ti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-08, 15:04   #81 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,806
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: Jeste li kad sanjali kojeg forumaša?

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Wamp, a nemam nikakvog razloga za to, i to ne jednom!

zagrepčanec sanjo slavonku

dičeš ti čoeče, ejjjjj ohani.
Pa kako ti opče možeš nju sanjati a ni ne pričaš sa njom To mi nije jasno. Šta onako odjednom klikneš prstima i pogodiš i to ne u bilo koga nego baš u Wampicu,
Niti znaš kako izgleda, a gđica. Wampica nema ni sliku i kaku viziju možeš uopče imati kako izgleda i koga sanjaš. Vidio si avatar onaj gde joj suza sa lica klizi, malu macu i sliku isto maca na ormaru i šta sada. Štaš sanjat, aaa
Ajde reci ti meni kakvu viziju imaš kako uopšte izgleda. Crne, zlatne, kestenjaste kose, oči zelene, smeđe. Ma ti mora da si sanjao Winamp a ne Wampicu pa si nešto pobrkao.
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:41   #82 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,396
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Sanjao winamp ahahahhahah ovo je predobro ahahahhaha

šabane care!!!

i da još sam zaboravio ahahahahhaahh
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 15:54   #83 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 441
croabc se izdvaja iz mase

Ja sam sanja legicu.
croabc je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 00:15   #84 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 15
Poruka: 2,041
dropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

sanjao sam da sa marinom pijem coca colu

Na moru je lijepo, al' na popravnom je ekipa
dropa99 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 04:11   #85 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ali poamntui josi one liuvanede one ditjem hbene im sve

aa sjesam sejam
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 12:17   #86 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,261
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Sinoć jednu forumašicu.
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 10:34   #87 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 22
Poruka: 1,759
starka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

Jao, noćas mi je Irm pokušao prodat kalendare i nikako nije odustajao
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 11:57   #88 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,806
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Arylin sam sanjao juce, dala mi seminar da pogledam i dam svoju ocenu iz njega. Glupi san.
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 12:13   #89 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: starka Pogledaj Poruke
Jao, noćas mi je Irm pokušao prodat kalendare i nikako nije odustajao
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 12:19   #90 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,752
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
Arylin sam sanjao juce, dala mi seminar da pogledam i dam svoju ocenu iz njega. Glupi san.
I kol'ko sam dobila?
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113