Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li karakterna osoba? u Društvo forumu; da sebi kažete nešto i da se toga pridržavate, ja nikak nemrem, uvijek sjebem...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-10-06, 01:17   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,977
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Jeste li karakterna osoba?

da sebi kažete nešto i da se toga pridržavate, ja nikak nemrem, uvijek sjebem
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 01:31   #2 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,731
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Jeste li karakterna osoba?

prema drugima jesam,ali prema sebi uglavnom zajebem stvar

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 01:33   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,977
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ma nisam mislio na druge osobe, nego ovako primjer

ja sam rekao da neću jesti kasno navečer, ali nemrem uvijek se najedem ko stoka, uvijek, bio malo ili puno gladan
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 06:41   #4 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

i uvijek kažeš da više nećeš piti pa se opet opiješ

ja uvijek nešto sjebem
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 08:50   #5 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,041
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja jesam, ono što odlučim toga se i držim.

Zbog toga sam vrlo lako prestao pušiti a prije toga sam pušio preko 10 godina.
Jednostavno sam jednog dana rekao sam sebi da prestajem i prestao sam
Došao sam preko nekoliko puta u napast da ponovo počnem, kad su bila krizna razdoblja, ali sam bio dovoljno odlučan da ipak ne zapalim i danas sam došao do toga da mi cigatera smeta

To je samo jedan primjer ali tako je skoro sa svime, uvijek se pridržavam onoga što odlučim

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 09:13   #6 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ja si ne govorim ništa, pa i ne trebam bit karakterna osoba (ne pušim i ne pijem )
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 09:57   #7 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,895
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ja ne mogu nikako, tjeram se da poslije faxa redovno idem doma i da normalno jedem, pa onda dalje, ali vrag mi nikako neda mira, pa uglavnom jedem nešto na brzinu vani a kad navečer dođem doma onda se prežderem i odem spavati!!!
teica je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 10:18   #8 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,951
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Nisam...pokušavam prestat pušit već dvije godine i nikako da prestanem !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 11:03   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Bolje je kupit duvan pa ga bacit nego ga kupit pa popušit.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 11:20   #10 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,951
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Bolje je kupit duvan pa ga bacit nego ga kupit pa popušit.
Ako je već to tako,zašto bi ga kupovao ako ga mislim bacit ?

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jeste, karakterna, osoba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114