Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? u Društvo forumu; Ma joj Ne znam šta sam i otvarala tu temu, samo će me potresati svaki sljedeći post...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-06, 21:15   #11 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe?

Ma joj Ne znam šta sam i otvarala tu temu, samo će me potresati svaki sljedeći post
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 12:56   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-11-05
Poruka: 137
unikorn se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku unikorn

ja sam sinoc saznao da mi je baka zavrsila u bolnici i najvjerovatnije ce veceras morat na operaciju..rekli su da je neko predinfarktno stanje ili tako nesto..i trebali bi joj ugradit peacemaker..ne znam sta ce bit ali tesko mi je jer mi je baka u banja luci a to nije bas tako blizu..
unikorn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 13:06   #13 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Ajoj Žao mi je Nadam se da će ti baka biti bolje
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 08:52   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 329
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

nazalost svakoga ocekuje to pre ili kasnije pitanje je koliko si psih.da izguras nedostatak traziti utehu u necemu samo ne nijedan porok
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 09:24   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 940
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

jesam, djeda kojeg sam volila kao oca
i svaki mj mu odnesem cvijeće....

kad sam vidila ovu temu, odma sam pomislila na dragoga, njega se bojim izgubit trenutno najviše
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 17:11   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,670
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

30.08.2003. godine djkete mi je udario auto na pješačkom prelazu. Šest dana je bio prikopčan na aparate i u tom periodu sam svake sekunde mislio da bi se moglo desiti ono najgore i to me je rastrgalo na sto djelova. Šesti dan je liječnik došao i rekao da je najgore prošlo, da se mali budio iz kome te da ga drže umjetno uspavanog jer mu jedno plučno krilo skroz spljošteno i podlijeva mu se voda, te dok to ne saniraju onda će ga probuditi. To je trajalo još par dana i nakon toga je bilo sve bolje i bolje.
Kako smo se supruga i ja osiječali u tih šest dana ja vam točno nemogu opisati jer se takva bol nemože opisati.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 17:13   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,052
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
30.08.2003. godine djkete mi je udario auto na pješačkom prelazu. Šest dana je bio prikopčan na aparate i u tom periodu sam svake sekunde mislio da bi se moglo desiti ono najgore i to me je rastrgalo na sto djelova. Šesti dan je liječnik došao i rekao da je najgore prošlo, da se mali budio iz kome te da ga drže umjetno uspavanog jer mu jedno plučno krilo skroz spljošteno i podlijeva mu se voda, te dok to ne saniraju onda će ga probuditi. To je trajalo još par dana i nakon toga je bilo sve bolje i bolje.
Kako smo se supruga i ja osiječali u tih šest dana ja vam točno nemogu opisati jer se takva bol nemože opisati.
Jooj hvala Bogu da je sve sada u redu!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 17:28   #18 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,029
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

da

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 18:47   #19 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
A joj, nadam se da je sad sve okej.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 19:21   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 24
Poruka: 1,415
edhembeg se izdvaja iz maseedhembeg se izdvaja iz maseedhembeg se izdvaja iz maseedhembeg se izdvaja iz mase

Naravno da jesam ,,, umro mi je djed, to je bio prvi sok za mene jer je to bio meni prvi smrtni slucaj blize rodbine (2001. god)...
Kad je u listopadu 2004. moja mama prvi put zavrsila u bolnici imao sam jak strah sto ce se desiti ,,, bas sam nocima bio zabrinut jer mi nije slutilo na dobro ...
Zbog ljecnickog nemara desilo se ono sto sam se i bojao, iznenada je preminula u svojoj tada 51 godini ...
Zadnji put sam je vidio u kolima hitne pomoci kad su je uputili u veci grad kad je vec bilo kasno, tamo je otisla samo da umre ...
I dan danas patim za mamom, preboliti nikada necu, tim vise sto je rijec o ljecnickom nemaru ,,, ali covjek se jednostavno nauci zivjeti s tom boli ...

Trenutno se najvise bojim za svoju baku, samo da je sluzi i dalje zdravlje kao do sada, jer ona mi je sve izgubljeno nadomjestila ... Fala Bogu ona je sada ok i jako se dobro krece i drzi za svoje godine, sve radi kao da joj je 30, samo da tako sto duze ostane ,,, ali ipak je starija i strah stoji ,,, jos tuguje za kcerkom (mojom mamom) ...

Kakva tema ,,, moram priznati da mi krecu suze na oci ,,, ali proci ce brzo ,,, jednostavno sam naucio zivjeti s tom boli ,,, idem sada na druge teme ...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bez, cete, ikada, jeste, osobe, ostati, uplas, voljene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
pitalice vicevi Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 17-05-07 23:12
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51
Panduri! Konjina Auti 12 31-01-06 20:59
Dnevnik Jednog Bosanca: 3.dio Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 30-01-06 21:25

Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113