| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dark_zg 30.08.2003. godine djkete mi je udario auto na pješačkom prelazu. Šest dana je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,401
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? Citat:
Da. Za mamu. Kada smo morali otići iz Kupresa, ja sam otišla sa bakom i tatom. Mama je ostala. Mislili smo da će mo se vratiti za tj dana, tj, dočekati Uskrs doma. Bježala je dok je grad padao i par dana nismo znali za nju. To je definitivno bio najveći strah ikada.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? Jesam, za mamu kad je završila u bolnici (ali sve je na kraju izašlo na dobro) i za bivšeg, tada je bio ljubav mog života i više od mjesec dana nisu znali što mu je i mislila sam da će umrijeti i bilo je užasno (plakala sam i molila 100 puta na dan )
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? Citat:
Nadam se da su ti ostala samo lepa sećanja na mamu i ne mogu da zamislim koliko ti je teško bilo...
__________________ N ♥ J | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 24
Poruka: 1,490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? Citat:
Ostala su mi samo najljepsa sjecanja na mamu ,,, tesko je i zamisliti kako mi je tesko bilo ,,, da su ljecnici nesto poduzeli na vrijeme, pa da je opet nakraju zavrsilo smrcu, mozda bi bilo makar malo lakse pomiriti se sa time ,,, ali sto je tu je ,,, kao sto kazes zivot je okrutan ... I ne razmisljam sto bi bilo da je bilo ,,, nju mi vise nista nece vratiti ,,, jednostavno sam naucio zivjeti s tim gubitkom i s tom boli ... Cijenim ljecnicku struku, ali nepravde je uvijek bilo i bit ce ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]()
__________________ N ♥ J | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, cete, ikada, jeste, osobe, ostati, uplas, voljene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Dnevnik Jednog Bosanca: 3.dio | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:25 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.

)
Nadam se da su ti ostala samo lepa sećanja na mamu i ne mogu da zamislim koliko ti je teško bilo...