Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dark_zg 30.08.2003. godine djkete mi je udario auto na pješačkom prelazu. Šest dana je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-07-08, 21:22   #21 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,401
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Jeste li se ikada uplašili da ćete ostati bez voljene osobe?

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
30.08.2003. godine djkete mi je udario auto na pješačkom prelazu. Šest dana je bio prikopčan na aparate i u tom periodu sam svake sekunde mislio da bi se moglo desiti ono najgore i to me je rastrgalo na sto djelova. Šesti dan je liječnik došao i rekao da je najgore prošlo, da se mali budio iz kome te da ga drže umjetno uspavanog jer mu jedno plučno krilo skroz spljošteno i podlijeva mu se voda, te dok to ne saniraju onda će ga probuditi. To je trajalo još par dana i nakon toga je bilo sve bolje i bolje.
Kako smo se supruga i ja osiječali u tih šest dana ja vam točno nemogu opisati jer se takva bol nemože opisati.
Ajme! Hvala Bogu da je danas dobro, nadam se da je.

Da. Za mamu. Kada smo morali otići iz Kupresa, ja sam otišla sa bakom i tatom. Mama je ostala. Mislili smo da će mo se vratiti za tj dana, tj, dočekati Uskrs doma.
Bježala je dok je grad padao i par dana nismo znali za nju. To je definitivno bio najveći strah ikada.
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 22:07   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Suosjećam Dorina, kod mene je bio isti slučaj ali s tatom, jer je bio na fronti.
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 09:27   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,609
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Jesam, za mamu kad je završila u bolnici (ali sve je na kraju izašlo na dobro) i za bivšeg, tada je bio ljubav mog života i više od mjesec dana nisu znali što mu je i mislila sam da će umrijeti i bilo je užasno (plakala sam i molila 100 puta na dan )
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 12:48   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: edhembeg Pogledaj Poruke
Naravno da jesam ,,, umro mi je djed, to je bio prvi sok za mene jer je to bio meni prvi smrtni slucaj blize rodbine (2001. god)...
Kad je u listopadu 2004. moja mama prvi put zavrsila u bolnici imao sam jak strah sto ce se desiti ,,, bas sam nocima bio zabrinut jer mi nije slutilo na dobro ...
Zbog ljecnickog nemara desilo se ono sto sam se i bojao, iznenada je preminula u svojoj tada 51 godini ...
Zadnji put sam je vidio u kolima hitne pomoci kad su je uputili u veci grad kad je vec bilo kasno, tamo je otisla samo da umre ...
I dan danas patim za mamom, preboliti nikada necu, tim vise sto je rijec o ljecnickom nemaru ,,, ali covjek se jednostavno nauci zivjeti s tom boli ...

Trenutno se najvise bojim za svoju baku, samo da je sluzi i dalje zdravlje kao do sada, jer ona mi je sve izgubljeno nadomjestila ... Fala Bogu ona je sada ok i jako se dobro krece i drzi za svoje godine, sve radi kao da joj je 30, samo da tako sto duze ostane ,,, ali ipak je starija i strah stoji ,,, jos tuguje za kcerkom (mojom mamom) ...

Kakva tema ,,, moram priznati da mi krecu suze na oci ,,, ali proci ce brzo ,,, jednostavno sam naucio zivjeti s tom boli ,,, idem sada na druge teme ...
Jooj baš sam se naježila kad sam pročitala tvoj post. A život zna biti tako okrutan Nadam se da su ti ostala samo lepa sećanja na mamu i ne mogu da zamislim koliko ti je teško bilo...
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 12:53   #25 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Poruka: 1,347
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Jesam, prije par godina, kada mi je tata imao prometnu. Hvala Bogu da je sve dobro završilo.
Star 17-07-08, 20:43   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 24
Poruka: 1,490
edhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Jooj baš sam se naježila kad sam pročitala tvoj post. A život zna biti tako okrutan Nadam se da su ti ostala samo lepa sećanja na mamu i ne mogu da zamislim koliko ti je teško bilo...
Hvala ti na takvom komentaru ...
Ostala su mi samo najljepsa sjecanja na mamu ,,, tesko je i zamisliti kako mi je tesko bilo ,,, da su ljecnici nesto poduzeli na vrijeme, pa da je opet nakraju zavrsilo smrcu, mozda bi bilo makar malo lakse pomiriti se sa time ,,, ali sto je tu je ,,, kao sto kazes zivot je okrutan ...
I ne razmisljam sto bi bilo da je bilo ,,, nju mi vise nista nece vratiti ,,, jednostavno sam naucio zivjeti s tim gubitkom i s tom boli ...
Cijenim ljecnicku struku, ali nepravde je uvijek bilo i bit ce ...
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 22:07   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: edhembeg Pogledaj Poruke
Hvala ti na takvom komentaru ...
Ostala su mi samo najljepsa sjecanja na mamu ,,, tesko je i zamisliti kako mi je tesko bilo ,,, da su ljecnici nesto poduzeli na vrijeme, pa da je opet nakraju zavrsilo smrcu, mozda bi bilo makar malo lakse pomiriti se sa time ,,, ali sto je tu je ,,, kao sto kazes zivot je okrutan ...
I ne razmisljam sto bi bilo da je bilo ,,, nju mi vise nista nece vratiti ,,, jednostavno sam naucio zivjeti s tim gubitkom i s tom boli ...
Cijenim ljecnicku struku, ali nepravde je uvijek bilo i bit ce ...
To je tako jebeno nepravedno i tužno. Ali pusti, ne treba razmišljati o tome , samo napred u životu idi
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 00:55   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 14
Poruka: 144
xtd784 se izdvaja iz mase

jesam, uplasio sam se
xtd784 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 14:13   #29 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 523
Juka11 se izdvaja iz mase

jesam a što je najgore i izgubio sam puno voljenih osoba
od bolesti, pa čak do samoubojstva jednog jako dobrog prijatelja
Juka11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 18:32   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-08
Godina: 22
Poruka: 395
Rebel Rider se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Rebel Rider Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Rebel Rider Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Rebel Rider

Jesam i izgubio je! ccc
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bez, cete, ikada, jeste, osobe, ostati, uplas, voljene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
pitalice vicevi Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 17-05-07 23:12
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51
Panduri! Konjina Auti 12 31-01-06 20:59
Dnevnik Jednog Bosanca: 3.dio Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 30-01-06 21:25

Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113