| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste napravili neko dobro djelo danas? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ševa htio si samo njezinu cicu, to nije dobro djelo. mislim da ja kao takav, kao individua, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? mislim da ja kao takav, kao individua, ako tražim cicu da to nije ništa loše. mislim da bi se i oggy s tim složil! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #92 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? nije to niš loše, ali da ti npr. med. sestra udijeli cicu u usta, onda je to dobro djelo, ali s njene strane. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #93 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? najbliže dobrom djelu danas je kada sam ujuto vozeći se na poso stao pješacima na zebri... milim tek je 13, budem do kraja dana nekaj bolje napravil ![]()
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| ... lakše je... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Citat:
![]() Bila na Kanonskom pravu. Konačno?
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas?
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Banned | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? i danas sam rekla zivcanoj gospodji blagajnici u getrou da se ne sekira kad mi je uz prevrtanje ocima ljutito rekla da blagajna ne radi visenadam se da se draga gospodja vise nece bezveze sekirati...samo mi treba reci, ne mora povisivati glas...cujem ja ![]() dakle, pomogla sam nekome da se smiri |
| | |
| | #98 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? da posvađal sam se s babom nekom u duchanu danas...glupacha me optuzila da sam joj copil kolica pa je uzela moja... i rekla je da sam vec tak rano pijan.. (a nisam nish pil) i pitala me kakva mi je to kulutra..onda sam ju lijepo rekel da koji kurac oche od mene da kakva je njezina to kultura s koje se ona planine spustila.. pa se djelatnice lijepo nasmijale.. pa sam tako nasmijao i malo razveselio tuzhe i umorne djelatnice
__________________ nemam snage biti pošten iako to želim |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, djelo, dobro, jeste, napravili, neko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:08.

pametni znaju
Konačno?

kad mi je uz prevrtanje ocima ljutito rekla da blagajna ne radi vise