| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste napravili neko dobro djelo danas? u Društvo forumu; jesam , sredio sam si sobu ..izgledala je kao da je pala atomska u nju ..sad je sve pikobelo opet... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? jesam , sredio sam si sobu ..izgledala je kao da je pala atomska u nju ..sad je sve pikobelo opet ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #102 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? ne ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? To se cijenni ![]() Platio racun u birtiji di smo pili, valjda je to dobro djelo (malo smo zadrzali konobara, al aj dobro, znamo ga )E da, i unjeo sam kofere u vlak staroj i sestri ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #108 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? cijeli dan sam cinio dobra dijela u domu zdravlja ( od 6-15h) ..ajd da se malo hvalim ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 299
![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? meni nijedan dan nije prosa bez dobrog djela pa tako ni ovaj.ima dana kad se vise tih zareda.ono nesto najvaznije sta san danas ucinija(nemojte da van se zgadin,dovoljno je sta se sam sebi gadin),nepokretnom starcu san prominija pelenu i svu ostalu robu na njemu i na krevetu.to je nesto najodvratnije,mislin da nebi puno vas to napravilo pa zato samo to izdvajan. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? jesam ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, djelo, dobro, jeste, napravili, neko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.

(malo smo zadrzali konobara, al aj dobro, znamo ga
)