| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste napravili neko dobro djelo danas? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica21 jesam... svom dečku (usput i sebi) to nije dobro djelo ak imaš svoju korist trebaš mu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,368
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? ajde nek ti bude... doduše nisam baš ciljala na svoj interes (mada... )... usrećila sam ga barem!To je kao duplo dobro djelo i sebi nešto dobro i njemu... dvije muhe odjednom! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Jesam i to dva ![]() Prvo, na poslu sam pomogla Njemcima koji ne razumiju naš jezik tako što sam im objasnila kako da dođu do Osijeka iz Valpova (na njemačkom). Drugo, evo sad prije dvadeset minuta sam povezla dva dečka. Ledeno je vani, a oni stopaju iz mjesta udaljenog oko pol sata pješke od mene. Inače nemam običaj stat stoperima, al sad sam se eto sažalila. Da se ne nahlade. ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Danas sam jednu djevojku doveo u satnje emocionalne katarze jer sam dobar slušalac tuđih problema i upijam ih kao spuzva. Ona je bila oduševljena našim razgovorom tako da smo proveli pola dana zajedno. Na kraju sam je pojebo. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Veteran | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Nisam napravio nikakvo dobro djelo ali niti loše ![]() Na poslu sam otklonio nekakve veće kvarove i razveselio šefa ako se to računa pod dobro djelo ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Danas sam napravio dobro djelo. Nisam ručao doma, nego sam pojeo pizzu. Time sam napravio promet vlasnici pizzerije, a ona će taj novac korisno upotrijebit za svoju obitelj. Na kraju ništa nisam pojebo.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, djelo, dobro, jeste, napravili, neko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:43.

trebaš mu dat kad se tebi neda to je onda dobro djelo

ali niti loše