| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste napravili neko dobro djelo danas? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Korozija Danas sam jednu djevojku doveo u satnje emocionalne katarze jer sam dobar slušalac tu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Administrator | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Citat:
hahhahahhahahaha, jel ti meni vjeruješ da se još smijem,pao sam sa stolice od smijeha, hahahhhahahhaa hahhahaha ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Pa šta je tu smješno? To što nisam ništa pojebo? A šta ću, događa se i najboljima ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Administrator | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? pa vjerojatno si učinio dobro djelo što nisi ništa pojebo ![]() jer da si neku pojebo ko zna šta bi bilo, ako si ima kondom, onda bi puka kondom i mala bi ostala trudna, ako bi kara bez kondoma svejedno bi mala ostala trudna, tako da kad razmislim je dobro je djelo ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Možda dobro za nekoga - ali ne i za mene Ali kao što je rekao Mio - ne može bit dobro djelo ako i ja imam neke koristi... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Odveo sam ženu doktoru i poslije na kavu.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Citat:
![]() ja sam danas prespavala popodne i usrećila mnoge koji su izbjegli time moju pojavu ali ima još vremena da napravnim neko "dobro djelo"![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? imam ja prijedlog za dobro djelo... javi mi se na PM da se dogovorimo ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, djelo, dobro, jeste, napravili, neko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:03.

To što nisam ništa pojebo? A šta ću, događa se i najboljima