Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste napravili neko dobro djelo danas? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Hagan_Bajan imam ja prijedlog za dobro djelo... javi mi se na PM da se dogovorimo jesi siguran ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-10-06, 09:56   #31 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,463
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti
Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas?

Citat:
Pravi autor: Hagan_Bajan Pogledaj Poruke
imam ja prijedlog za dobro djelo... javi mi se na PM da se dogovorimo

jesi siguran da želiš to??
Odgovori sa citatom
Star 21-10-06, 16:42   #32 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

da, naravno sto prije,to bolje
Odgovori sa citatom
Star 21-10-06, 16:53   #33 (permalink)

mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
da, naravno sto prije,to bolje
danas u 25.10 h u desnoj ulici iza čoška, ok?
Odgovori sa citatom
Star 21-10-06, 17:19   #34 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

da, u 25.10 to ce ti biti dobro djelo za danasnji dan ,a i za sutrasnji pa nek gazda bude ljubomoran
Odgovori sa citatom
Star 21-10-06, 17:51   #35 (permalink)

Citat:
da, u 25.10 to ce ti biti dobro djelo za danasnji dan ,a i za sutrasnji pa nek gazda bude ljubomoran
ma neće biti ljubomoran, sa njim se nalazim u 26.46 h
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 23:15   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Danas sam stavio kesu s garderobom od kolegice u svoju aktovku,

Zadnji Uredio Korozija : 12-02-07 u 23:21.
Korozija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-07, 00:09   #37 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Stala sam nekoj bakici na pjesackom prijelazu
Odgovori sa citatom
Star 13-02-07, 00:29   #38 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

To nije dobro djelo.. to je dužnost vozača..
Odgovori sa citatom
Star 13-02-07, 00:29   #39 (permalink)
Kos
Regularni forumas

Datum registracije: 10-12-06
Godina: 23
Poruka: 191
Kos se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kos

kada sam isao kuci javio sam se frendu,pokupio ga jer igrom nesretnog slucaja nema auto...i odveo ga do dubrave...
Odgovori sa citatom
Star 13-02-07, 00:30   #40 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,827
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: Kos Pogledaj Poruke
kada sam isao kuci javio sam se frendu,pokupio ga jer igrom nesretnog slucaja nema auto...i odveo ga do dubrave...

hvala frende
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: danas, djelo, dobro, jeste, napravili, neko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114