| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste napravili neko dobro djelo danas? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp To nije dobro djelo.. to je dužnost vozača.. Ma znam, salim se samo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Ma ok, shvacam, kasno je, ja samo cekam da opsujem nekome nesto salim se, necu, valjda ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Nisam,tek sam se probudio...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? Izašao iz stana a da nisam ženu probudio !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, djelo, dobro, jeste, napravili, neko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.

ja ko štreber...