| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste napravili neko dobro djelo danas? u Društvo forumu; Popio sam par piva... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? a stvarno ste dobročinitelji.nema šta .ja san pojela šugavi sladoled zato jer mi ga je kupio netko kome je stalo da jedem i posjetila sam malo obitelj da im uljepšam dan i izila masu spize.a još mršavim.haha.život je lijepppp ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? niej da sam sad usrecio nekog pretjerano....ali recimo staroj sam pomogao tako sto sam joj oprao suđe pa nije ona morala akd ej dosla krepana sa posla....a drugima sam uljepsao dan jer se nisam druzio s anikim .....salim se ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas? REKLA:mama u pravu si,tribala si me pobacit.žena je sjela i rekla znam.eto,znam biti u redu....sad je sritna .
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, djelo, dobro, jeste, napravili, neko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:12.

.ja san pojela šugavi sladoled zato jer mi ga je kupio netko kome je stalo da jedem i posjetila sam malo obitelj da im uljepšam dan i izila masu spize.a još mršavim.haha.život je lijepppp
.....salim se