Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste napravili neko dobro djelo danas? u Društvo forumu; Popio sam par piva...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-05-07, 00:46   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas?

Popio sam par piva
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 21:43   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 506
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

a stvarno ste dobročinitelji.nema šta .ja san pojela šugavi sladoled zato jer mi ga je kupio netko kome je stalo da jedem i posjetila sam malo obitelj da im uljepšam dan i izila masu spize.a još mršavim.haha.život je lijepppp
mogu biti krava je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 21:47   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 18
Poruka: 194
crnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku crnka_8

pa i ne bas..haaaa
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 22:41   #54 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

niej da sam sad usrecio nekog pretjerano....ali recimo staroj sam pomogao tako sto sam joj oprao suđe pa nije ona morala akd ej dosla krepana sa posla....a drugima sam uljepsao dan jer se nisam druzio s anikim .....salim se
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 22:51   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-05-07
Godina: 27
Poruka: 28
opelovski se izdvaja iz mase
A...................pa baš ništa...........

...........ma jesam..........nekom sam dodao reputaciju....

Zadnji Uredio HornedRapid : 19-05-07 u 01:40.
opelovski je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 00:53   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,150
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

zvala sam turu
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 07:37   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,538
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

nisam :sramise
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 10:03   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,052
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Javila sam se na telefon koji je zvonio sto puta i probudio me.
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 22:47   #59 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 506
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

REKLA:mama u pravu si,tribala si me pobacit.žena je sjela i rekla znam.eto,znam biti u redu....sad je sritna .
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 18:41   #60 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 23
vikicica se izdvaja iz mase

pa osim što sam pojela krumpire,baš i ne ali sad ću kad izađem,popušit cilu tuđu đoku i mirna luka...
vikicica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: danas, djelo, dobro, jeste, napravili, neko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113