Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jeste napravili neko dobro djelo danas? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ševa ja nisam ništa bolji: napravio sam dobro djelo, ali za pare ....

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-11-07, 00:04   #81 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Jeste napravili neko dobro djelo danas?

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke

ja nisam ništa bolji: napravio sam dobro djelo, ali za pare.
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 00:08   #82 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,415
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

gle, mogu i za tebe napraviti nešto. a lovu ostavi na noćnom ormariću..

naravno, nudim se da ti pospremim sobu.

Zadnji Uredio ševa : 22-11-07 u 00:11.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 00:09   #83 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

da popljuval sam pol jutuba...tj engleza
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 08:50   #84 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
gle, mogu i za tebe napraviti nešto. a lovu ostavi na noćnom ormariću..

naravno, nudim se da ti pospremim sobu.
Uhh, sam si tražio
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 09:18   #85 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,596
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

evo napokon i mene u ovoj temi...nahranila sam malog psica koji je sjedio vani ispred mog ureda. al mali voli cvarke
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 11:10   #86 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 1,970
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

jednoj medicinskoj sestri darovao 4 kremšnite kako bih za uzvrat dobio jedan smiješak!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 11:13   #87 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,596
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
jednoj medicinskoj sestri darovao 4 kremšnite kako bih za uzvrat dobio jedan smiješak!
đizs ja bi ti se za cetiri kremsnite smijala 3 dana
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 11:15   #88 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 7,358
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
To nije dobro djelo, to je mito
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 12:44   #89 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

tako je. I onda si ušao unutra preko reda (a u redu stare bakice)
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 12:45   #90 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,415
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
htio si samo njezinu cicu, to nije dobro djelo.
Odgovor
Tagovi: danas, djelo, dobro, jeste, napravili, neko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114