| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeste probali pušiti travu u Društvo forumu; Probala i 3-4 puta pušila... evo meni je bilo svaki put zlo (vjerojatno jer sam previše popuš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-07 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 37
![]() | Re: jeste probali pušiti travu Probala i 3-4 puta pušila... evo meni je bilo svaki put zlo (vjerojatno jer sam previše popušila) i uglavnom bilo mi je odvratno... i danas kad mi netko ponudi samo okrenem glavu...
__________________ jacky d |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste probali pušiti travu ne ne nisam probao, ne ne ne ne ne ne nisam, pa rekao sam da nisam zašto me tako gledate, nisam stvarno nisam probao, nemoj te me tako gledati, neeeeeeeeeeeeeeee.....
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-02-07 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 37
![]() | Re: jeste probali pušiti travu Citat:
![]()
__________________ jacky d | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: jeste probali pušiti travu probala, padala sa stolice cijelu večer, i to je to...stala sam...do sljedećeg čašćenja bar ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jeste probali pušiti travu da probala .to je u redu,prošli put sa bila uživljena da su svi ljudi cvijeće i da muškarci stvarno jesu superiorniji od žena,te da svi sa svojin ponašanjem kolektivno utječemo na druge ,koji i nisu trenutno kraj nas.bila san prilično smart ali šteta šta genijalne misli zaboraviš jaaaako brzo ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, probali, pus iti, travu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:03.

jacky d