| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeste probali pušiti travu u Društvo forumu; nemam 15 god i ne hvalim se...ali tema je otvorena i ja cu odg bez ikakvog hvalisanja probao sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jeste probali pušiti travu nemam 15 god i ne hvalim se...ali tema je otvorena i ja cu odg bez ikakvog hvalisanja ![]() probao sam travu i ono, nije me se dojmilo nes posebno...mogu zivit i bez nje... a onima koji ju redovito koriste ne mislim da su face, nemaju zasto bit face jer puse
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jeste probali pušiti travu Čista je glupost govoriti dali se netko hvali ili ne hvali kad je tema takva da kažeš jesi li probao/la ili nisi probao/la. Po meni nema trećeg odgovora. Travu sam probao (i ništa više osim nje) i redovito konzumiram kad izađem vikendom vani (naravno s ekipom) i radi toga se ne osjećam nikakva veća faca od onih koji je ne konzumiraju. A što se tiče da je ovdje na forumu 80% laži to mi je čista glupost. Ne kažem da toga nema ali zašto bi se uopće uključiva u raspravu s ljudima koje uopće neznam ili još bolje koji mene ne znaju a da ih idem svjesno lagati i govorit svakakva sranja ako to nije istina. Ja to tako gledam ali ima nas svakakvih. ![]()
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer." |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-06-07 Lokacija: metropola Godina: 27
Poruka: 26
![]() | Re: jeste probali pušiti travu tek sad vidim da se spominjemo kao neke face ako pusimo travu kakave su to gluposti,trava je nesto na sto se naviknes nakon par godina i to ostane s tobom,nista opasno ako se popusi jedan ili dva jointa dnevno...vjerujem da to razumiju svi koji su pljugali malo duze vrijeme....vama klincima koji to ne kuzite nema smisla objasnjavat... |
| | |
| | #156 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: jeste probali pušiti travu Citat:
strah me da se ne navučen jer preveliki trošak i preveliki rizik....
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? | |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: jeste probali pušiti travu može li neko ko puši travu ono vikendom.... normalno funkcionirat preko tjedna i dobivat dobre ocijene u školi il faxu ???
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste probali pušiti travu Da, ja... evo upisujem 4. godinu faksa... dapače, svi trebaju nekakav način da isprazne glavu i budu spremni ponovno učiti i saznati nove stvari, trava je savršena za to. ali ako ne pušiš, neshvati ovo kao preporuku da počneš...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, probali, pus iti, travu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.

meni nije bilo ništa ali zato jednoj dragoj osobi je i zgadila mi se