Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeste probali pušiti travu u Društvo forumu; nemam 15 god i ne hvalim se...ali tema je otvorena i ja cu odg bez ikakvog hvalisanja probao sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-06-07, 13:39   #151 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,893
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave
Re: jeste probali pušiti travu

nemam 15 god i ne hvalim se...ali tema je otvorena i ja cu odg bez ikakvog hvalisanja
probao sam travu i ono, nije me se dojmilo nes posebno...mogu zivit i bez nje...
a onima koji ju redovito koriste ne mislim da su face, nemaju zasto bit face jer puse
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 13:57   #152 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 752
Le frog je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Le frog

Čista je glupost govoriti dali se netko hvali ili ne hvali kad je tema takva da kažeš jesi li probao/la ili nisi probao/la. Po meni nema trećeg odgovora. Travu sam probao (i ništa više osim nje) i redovito konzumiram kad izađem vikendom vani (naravno s ekipom) i radi toga se ne osjećam nikakva veća faca od onih koji je ne konzumiraju.
A što se tiče da je ovdje na forumu 80% laži to mi je čista glupost. Ne kažem da toga nema ali zašto bi se uopće uključiva u raspravu s ljudima koje uopće neznam ili još bolje koji mene ne znaju a da ih idem svjesno lagati i govorit svakakva sranja ako to nije istina. Ja to tako gledam ali ima nas svakakvih.
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 12:46   #153 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-06-07
Godina: 27
Poruka: 26
bambus_car se izdvaja iz mase

probao prije skoro 10 godina,i u prosjeku zapalim jednu dnevno jos uvijek,obicno prije spavanja...
bambus_car je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 14:25   #154 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-06-07
Godina: 27
Poruka: 26
bambus_car se izdvaja iz mase

tek sad vidim da se spominjemo kao neke face ako pusimo travu
kakave su to gluposti,trava je nesto na sto se naviknes nakon par godina i to ostane s tobom,nista opasno ako se popusi jedan ili dva jointa dnevno...vjerujem da to razumiju svi koji su pljugali malo duze vrijeme....vama klincima koji to ne kuzite nema smisla objasnjavat...
bambus_car je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 18:57   #155 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,845
opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar

nikada
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 20:45   #156 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 224
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
jesam, i ne hvala ne bih više nikad meni nije bilo ništa ali zato jednoj dragoj osobi je i zgadila mi se
moj lik puši travu... ja je još nisam probala..
strah me da se ne navučen jer preveliki trošak i preveliki rizik....
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 20:51   #157 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 224
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

može li neko ko puši travu ono vikendom.... normalno funkcionirat preko tjedna i dobivat dobre ocijene u školi il faxu ???
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 20:53   #158 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,570
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

ja relativno dobro funkcioniram i pod utjecajem.
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 20:54   #159 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: tree_hill_girl Pogledaj Poruke
može li neko ko puši travu ono vikendom.... normalno funkcionirat preko tjedna i dobivat dobre ocijene u školi il faxu ???
jel ti pokušavaš da ti neko kaže da probaš? jer imam takav filing ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 21:00   #160 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,778
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: tree_hill_girl Pogledaj Poruke
Da, ja... evo upisujem 4. godinu faksa... dapače, svi trebaju nekakav način da isprazne glavu i budu spremni ponovno učiti i saznati nove stvari, trava je savršena za to. ali ako ne pušiš, neshvati ovo kao preporuku da počneš...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jeste, probali, pus iti, travu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114