| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeste probali pušiti travu u Društvo forumu; Šta je to trava??!?!!?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste probali pušiti travu jesam puno puta,ali nikad nisam bio bas nesto odusevljen,i sad mi vise ne pada na pamet,valjda sam prerastao te djecje fore !!
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
![]() | Re: jeste probali pušiti travu Probao sam...pušio dosta puta..neki put me nije ni lupilo : : a znam još ponekad zapalit..kojih 10 puta godišnje (preko ljeta)..ali to mi je nije baš nešto i nikad niti nije bilo....cuga je zakon!! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Veteran | Re: jeste probali pušiti travu Probao dva puta i ništa se nije posebno desilo osim kaj sam se oba puta izrigao kao svinja...ili je to bilo bog previše alkohola ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: jeste probali pušiti travu sve kuzim osim jedne stvari. oni pomjesaju duhan i sa mahunarom i onda sve stave u papiric koji zamotaju sa nekim malim smotuljkom na jednom kraju a na drugom kraju zašilje vrh. nije mi jasno kako se to oni s time bodu u venu? ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste probali pušiti travu @flash baš si glup, di si čuo da se sa travom bode u venu, ko da nikad nisi vidio kako ljudi motaju. Neke stvarno treba podučavati normalnim životnim stvarima, nevjerovatno, šta se sve može čuti, da ti tata objasni, trava se kroz onaj dio koji nije zašiljen šmrče na nos... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #20 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste probali pušiti travu Ma velika većina ekipe je travu probala... to dođe kao dio odrastanja... To je bio đir kad sam bio mlađi, kraj srednje škole i studentske godine, bilo je malo love a trava je u Splitu onda bila djeci dostupnija od običnio cigareta... Dva piza trave i litra vina ili par piva i dovoljno si zamantan za male pare... kasnije su došle i ove sintetičke drogice (tabletice, speedovi i ta sranja) Taj đir te ili prođe ili odvede u neke ozbiljnije vode... moja ekipa srećom nije otišla u te ozbiljnije vode tako da sad više nitko ne puši niti se drogira... samo se pije, ali ni toga baš nema previše... Ali mislim da u Splitu u zadnjih 30 godina nije bilo niti jednog jedinog tuluma na kojem je bilo više od 5 ljudi, a da bar dvojica nisu imala ili mogla sredit piz-dva trave i desetak bombomčića ili speeda ili nešto tako... toga jednostavno ima pa tko voli nek izvoli... ja se tim sranjima ne bavim, ali ponavljam... svatko je probao i svatko do toga može doć bez nekih problema |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, probali, pus iti, travu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:09.

: