Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeste probali pušiti travu u Društvo forumu; Šta je to trava??!?!!?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-06, 16:00   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Re: jeste probali pušiti travu

Šta je to trava??!?!!?
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-06, 16:10   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 711
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

jesam puno puta,ali nikad nisam bio bas nesto odusevljen,i sad mi vise ne pada na pamet,valjda sam prerastao te djecje fore !!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-06, 17:26   #13 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: _Aris_
Jesam i pušim, recimo između 2 i 5 puta mjesečno, al nikad nisam kupio, većinom kad netko časti, i to je to...
Ja isto.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-06, 17:28   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Normala!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-06, 17:52   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
Freeman se izdvaja iz mase

Probao sam...pušio dosta puta..neki put me nije ni lupilo : : a znam još ponekad zapalit..kojih 10 puta godišnje (preko ljeta)..ali to mi je nije baš nešto i nikad niti nije bilo....cuga je zakon!!
Freeman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 09:09   #16 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,243
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Probao dva puta i ništa se nije posebno desilo osim kaj sam se oba puta izrigao kao svinja...ili je to bilo bog previše alkohola

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 09:14   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-03-05
Poruka: 187
mars je zabranio reputaciju

sadim i pušim
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 11:34   #18 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,082
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh

sve kuzim osim jedne stvari.
oni pomjesaju duhan i sa mahunarom i onda sve stave u papiric koji zamotaju sa nekim malim smotuljkom na jednom kraju a na drugom kraju zašilje vrh. nije mi jasno kako se to oni s time bodu u venu?
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 12:06   #19 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

@flash baš si glup, di si čuo da se sa travom bode u venu, ko da nikad nisi vidio kako ljudi motaju. Neke stvarno treba podučavati normalnim životnim stvarima, nevjerovatno, šta se sve može čuti, da ti tata objasni, trava se kroz onaj dio koji nije zašiljen šmrče na nos...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 14:38   #20 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma velika većina ekipe je travu probala... to dođe kao dio odrastanja...

To je bio đir kad sam bio mlađi, kraj srednje škole i studentske godine, bilo je malo love a trava je u Splitu onda bila djeci dostupnija od običnio cigareta...

Dva piza trave i litra vina ili par piva i dovoljno si zamantan za male pare... kasnije su došle i ove sintetičke drogice (tabletice, speedovi i ta sranja)

Taj đir te ili prođe ili odvede u neke ozbiljnije vode... moja ekipa srećom nije otišla u te ozbiljnije vode tako da sad više nitko ne puši niti se drogira... samo se pije, ali ni toga baš nema previše...

Ali mislim da u Splitu u zadnjih 30 godina nije bilo niti jednog jedinog tuluma na kojem je bilo više od 5 ljudi, a da bar dvojica nisu imala ili mogla sredit piz-dva trave i desetak bombomčića ili speeda ili nešto tako... toga jednostavno ima pa tko voli nek izvoli... ja se tim sranjima ne bavim, ali ponavljam... svatko je probao i svatko do toga može doć bez nekih problema
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jeste, probali, pus iti, travu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113