| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeste probali pušiti travu u Društvo forumu; probala jesam...ali samo na tome je ostalo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07 Godina: 29
Poruka: 12
![]() | Re: jeste probali pušiti travu bob marley rocks ![]() to je lijek ,ljudi lijeci splazme misica kod nekih bolesti.... ja rokam dugo kad nema nema...kad ima ima ![]() nisam ovisnik kad si zazelim pusim ... ne pijem ni pivo ![]() dok je to dobro je (priroda),kad krene sintetika onda se stvari mijenjaju...na gore ![]() to nije dobro onda |
| | |
| | #239 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,057
![]() | Re: jeste probali pušiti travu ![]() nikad nisam proba i nikad neću.Susreo sam se sa dosta ljudi koji su rekli samo ću probat pa pa su se sad opako navukli, sad ih se i ne može prepoznat, jedan lik kojeg znam je totalno u kurcu više i ne funkcionira ako nije napušen. ![]() |
| | |
| | #240 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jeste probali pušiti travu jesam, al podvalili mi. Na kutiji je pisalo pušilice i ja mislio slovenske cigarete kad tamo trava umotana u čahuru od cigarete. Kažu da se to može kupiti na kiosku i u apoteci. Ja im baš i neverujem.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, probali, pus iti, travu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:40.