| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeste probali pušiti travu u Društvo forumu; probao ali nije to za mene... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #245 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-08 Godina: 26
Poruka: 34
![]() | Re: jeste probali pušiti travu Probao... Prije znao cesto zapalit... Danas tu i tamo... Samo treba imat neku granicu, ne volim kad se duva svaki dan...ekipa je onda lagano u banani... komunikacija padne ravno na nulu....
__________________ I make you feel so powerful inside, you feel so lucky...but your ego obscures reality, and you never bother to wonder why...things are going so well you wanna know why? cause I`m a liar |
| | |
| | #246 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 33
![]() | Re: jeste probali pušiti travu Definitivno jesam i jos uvijek zapalim ... nekupujem ali kad me se ponudi nikad ne odbijam... za opustanje uz kakvu casu vina i dobru partijanu i drustvo uvijek žika dobro dodje... pa smijalice do jutra... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ *DinxXx* |
| | |
| | #248 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste probali pušiti travu jesam. ali nikad nisam kupovala. kad frendica nabavi me zove. za drustvo. al onda nesmijem doma jednom sam dosla doma stara popizdila samnom. pocela kopat po frizideru,pita ona mene sta trazim ja kazem NEZNAM,PA TI SI MI REKLA a ona bljedo bulji u mene ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, probali, pus iti, travu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.

Pali gume a ne dušu