| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeste probali pušiti travu u Društvo forumu; a gle većina je probala, kom paše ti i dalje puše, al me živcira spika od rulje koja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter | Re: jeste probali pušiti travu a gle većina je probala, kom paše ti i dalje puše, al me živcira spika od rulje koja ne puši u smislu:" Joj ne namjeravam se gazit s tim ovo ono.", reko daj ne seri, a osim toga koja ti je fora reć ne gazim se time, al se drobim alkoholom. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| charolastra | Re: jeste probali pušiti travu Probao i nije mi se svidjelo pa sam odustao.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #69 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste probali pušiti travu pusila sam dobra tri mjeseca skoro svaki dan! svugdje...doma, u drustvu, u skoli...u bilo koje vrijeme...sve dok mi se nije zaredalo par vrtoglavica i mucnina...onda sam naglo promjenila misljenje i marica jednostavno vise nije moj štih. alkoholom protiv droge ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, probali, pus iti, travu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.