| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jeste probali pušiti travu u Društvo forumu; ne a sa mamom se slažem alkoholom protiv droge... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste probali pušiti travu Citat:
Mucnine , vrtoglavica cak sam se jednom i onesvjestila... Ma nikad vise, samo alkohol. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: jeste probali pušiti travu ni ja nikad nisam, niti cu(bar mislim)...danas sam bas pricala s frndicom u vezi toga,ona je pusila i rekla je da bi žalila da nije... a ja bas zbog toga necu jer se bojim da cu se navuc a to je zadnje sta mi triba u zivotu...
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: jeste probali pušiti travu Citat:
![]()
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste probali pušiti travu Da pokušao... šta imam pokušati, pušio sam... pokušavao sam smotat, al mi ne ide... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: jeste probali pušiti travu Unatoč silnim pritiscima iskvarenog, poganog društva, nisam se dao. Ali ne kažem da danas možda ne bih probao..valja svašta probat u životu.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, probali, pus iti, travu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:54.