| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jutarnji ritual po dolasku na posao u Društvo forumu; Kad dođem na faks jedino što mi svako jutro se ponavlja je to da proklinjem što sam morala dolazit na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Veteran | Re: jutarnji ritual po dolasku na posao Uvijek dolazim najmanje pola sata prije na posao, oko 7h. Sparkiram auto, na putu prema sobi uzmem kavu iz automata, kad dođem u sobu prvo upalim komp onda radio, presvučem se u radnu odjeću, pojedem nešto (obavezno!!!), uz kavu prosurfam malo netom (prvo croportal i još jedan forum), onda dođu kolege pa dok oni piju kavu još malo surfam netom i negdje oko 8 - pol 9 počinjem radit ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | Re: jutarnji ritual po dolasku na posao Citat:
![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jutarnji ritual po dolasku na posao Pomolim se da me sefica ( Tarzanova mama)odmah ne izivcira , a zatim se raspitujem pitam sta ima novoga ..zelim cuti sve nove traceve , kako bi bio u tijeku dogadjaja ( jer kod nas uvijek neka frka u domu zdravlja - osobito u nocnoj )
__________________ Nobody is perfect.I am Nobody. Angelina - please adopt me !!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: jutarnji ritual po dolasku na posao radim tek od 9 navečer, jedini ritual mi je da otključam komp
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jutarnji ritual po dolasku na posao dođem obično 10-ak min prije, skuham kavu, ako nije skuhana, natočim si vode, popijem kavicu sa curama i saznam novosti, zapalim cigaretu, upalim komp i počnem nekaj raditi
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: jutarnji ritual po dolasku na posao Dolazim rano, prije šest, otvaram prozore, raspakujem laptop, upalim stolni komp, skuham si prvu kavu, pregledam knjige i papire za protekla 24 sata, raspodjelim kud što pripada, odmah obavim ako je nešto baš hitno i onda vam poželim dobro jutro. Poslije sedam stižu čavke i pijemo drugu kavu ... Sad poslije G.O. selim u drugi prostor i neke stvari će se promjeniti, nadam se da neće drastično.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dolasku, jutarnji, posao, ritual |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

---ex moderator---
:
Angelina - please adopt me !!!!!