| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi kad ste rođeni u Društvo forumu; 19.02.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad ste rođeni Subota, 14:26h, 14.05.
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
| | #76 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad ste rođeni tnxi bila je nedjelja, sunčano, 16:35 tak mama kaže ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu Zadnji Uredio carica : 23-07-08 u 14:24. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad ste rođeni 05.10.1983. - ne znam jel bila srijeda ili nedjelja, nesto se ne mogu sjetiti ,,, bilo je jutro, to se sjecam 8:50 h ... ![]() 30 mi je godina, a osjecam se kao da imam tek 24 ... ![]() Locriane, ako si ti za otpad onda sam ja za ... (bolje da ne kazem...) ... ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:00.

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!
tnx