| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? u Društvo forumu; Zadnji put sam se potuko u devetom mjesecu i super sma se osjećao, razbio sam ga ko vreću.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? loše sam se osječao jer: Evo nešto o meni što če vamse možda zgaditi ali ja se nevolim tuči ali kad se potučem, onda nebiram sredstva,pogodija sam ga kriglom u glavu imao je 18 punata od čela do obraza i što je najžalosnije oštetija sam mu oko. (ne ponosim se sam sa sobom ali tražija je i dobija je.
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? Citat:
![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? a frend ja sam takav ja te upozoravam i izmičem dokle god ne pređeš granicu granica. I njega san upozoravao čak sam izašao iz kafiča i pošao kupiti duvan da se oladi malo kad sam ušao opet on i udarija me prvi e onda je gotovo. Frende miran sem ko bubica i nediram te nediraj me ali kad mi se roleta spusti onda je gotovo
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? spusti ti se roleta i ti kriglom u glavu..šta bi bilo da ti je pištolj bio pri ruci, onda bi dobio metak u glavu ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? nebi ali takav sam i gotovo, da se mi razumijemo nesmatram to uredu niti se želim faliti s time dapače, jebiga takav sam nakon 4-5 upozoravanja i nakon što me udarija 2 puta a ja njega nisam e jebiga sad češ popušiti pa kraj. glup sam zbog takve naravi ali nemogu ja kontra toga zato izbjegavam bilo kakve komflikte
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" Zadnji Uredio Anthony : 04-01-08 u 14:47. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? nemam pojma ![]() nikad se nisam za ozbiljno tukao, osim onih glupih djetinjastih zajebancija u osnovnoj al uglavnom izbjegavam to, to mi je ono totalni primitivizam
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? Nekad u osnovnoj(mislim u sedmom). Osjećao sam se odlično je je dobio što je zaslužio. On zaradio 5-6 šljiva na glavi, ja jednu na sred čela. Od tad se nijednom nisam potuko, znači već veći broj godina.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.