Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? u Društvo forumu; zadnji put 19.2.2005. u Bilju kraj Osijeka... ah, to su bili dani......

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-01-08, 14:26   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy
Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali?

zadnji put 19.2.2005. u Bilju kraj Osijeka... ah, to su bili dani...
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 15:14   #12 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

mislim da je to bilo prije pet godina i užasno sam se glupo i jadno osjećao jer je to bilo pred curom i njenom frendicom, a one su se užasno uplašile. branili smo frenda i još jednog poznanika koji je pak započeo fajt braneći čast ove jedne cure, a da mi nismo znali..

sad se znam glupo osjećati jer nekada izbjegavam sukob jer onda imam osjećaj da podvijam rep. ali jednostavno nemam tu naviku, ne mogu drugačije. i bilo bi mi užasno neugodno pred ljudima kada bih se smirio..

Zadnji Uredio ševa : 06-01-08 u 15:16.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 15:23   #13 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,610
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

u mojoj osnovnoj školi su se više tukle cure nego dečki,užasne su bile!ja sam uvijek nastojala izbijeći bilo kakav sukob,ali zbog toga sam im bas postala interesantna!dobhar materijal za maltretiranje,dok se jednom nisam pošteno obranila i prebila sam jednu curu.od tog dana sam mirno živjela,vise mi se nitko nije usudio nista reci! katastrofa,da sam se ja kao cura morala spustiti tako nisko samo da bi mogla bezbrižni ići u školu! kao da smo neandertalci!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 16:02   #14 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Nisam agresivac i mogu preći preko puno stvari ali sve ima svoje granice, iako se ne ponosim znao sam primjenjivat i silu kad je to situacija zahtjevala.
Zadnji put u srednjoj, kolega iz razreda me podjebavao tjedan dana više se niti ne sjećam zbog čega.
Za vrijeme sata, sjedili smo u zadnjoj klupi samo je on bio red do.
Trebao mi je vratit Playboy koji sam mu posudio prije 2 tjedna.
U trenutku kad mi je trebao dodat časopis, otvorio je zadnji put časopis na sredini, raširio duplericu djevojke mjeseca i istrgao ju, to je prelilo čašu, pukao sam.
Ustao sam došao do njega, izmaknuo mu stolicu, pao je na dupe i ja sam ga uhvati i udri po njemu, otišli smo obojica kod ravnatelja, al više nikad nisam imao problem s njim niti s bilo kim na školi.
Ne ponosim se zbog toga, jer ne volim svađanje i agresiju ali to mi se tad činilo kao najbolje rješenje.
LPK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 17:45   #15 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Davno, navlačenja po koncertima ne brojim

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 18:54   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 4
t0nik se izdvaja iz mase

prije misec ipo dana

sad mi je zal sta ga nisan nastavia bit, no kad san vidio da stvarno iman posla sa lunatikom - povuka san se... takvi su sposobni sve, a meni je zdrav zivot miliji
t0nik je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 19:01   #17 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

U petom razredu zbog igranja lastiša, dvije prijateljice došle kod mene i igrale smo pred ulazom lastiš, i nešto smo se porječkale oko toga, i došle smo gore kod mene u stan i počele se natezati i pale smo obje na pod i hrvale se dok nas je treća pokušavala rastavit... poslije smo opet bile najbolje prijateljice A i s bivšim sam se znala potuć
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 21:07   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,364
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Nažalost jako davno prije 2 godine i to s tipom iz razreda razbio sam ga i on je počeo plakat pa sam još dobio i opomenu u školi(tada osnovnoj) poslije toga sam se malo smirio pa sam se tukao samo kada me netko napadao, ali do sad ništa!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 12:00   #19 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 13:08   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

UUUUUU davno. Osjećao sam se glupo; životinjski. Konflikte riješavam argumentima; inetlektualno. Uglavnom sam veseo i dobro raspoložen. Međutim, nekad toliko pobjesnim i postanem agresivan da nije za priču. (Uglavnom su krivi idioti i idiotkinje i loši, zli ljudi)
Korozija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108