| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? u Društvo forumu; zadnji put 19.2.2005. u Bilju kraj Osijeka... ah, to su bili dani...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? mislim da je to bilo prije pet godina i užasno sam se glupo i jadno osjećao jer je to bilo pred curom i njenom frendicom, a one su se užasno uplašile. branili smo frenda i još jednog poznanika koji je pak započeo fajt braneći čast ove jedne cure, a da mi nismo znali.. ![]() sad se znam glupo osjećati jer nekada izbjegavam sukob jer onda imam osjećaj da podvijam rep. ali jednostavno nemam tu naviku, ne mogu drugačije. i bilo bi mi užasno neugodno pred ljudima kada bih se smirio..
__________________ Ne zanosim se bajkama, ne sanjam o carstvima I znam da prolazi sve, al' u srcu nešto ostaje Ostat ću mlad, ovaj trenutak sad', neka bude vječnost... Zadnji Uredio ševa : 06-01-08 u 15:16. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Celebrity | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? u mojoj osnovnoj školi su se više tukle cure nego dečki,užasne su bile!ja sam uvijek nastojala izbijeći bilo kakav sukob,ali zbog toga sam im bas postala interesantna!dobhar materijal za maltretiranje,dok se jednom nisam pošteno obranila i prebila sam jednu curu.od tog dana sam mirno živjela,vise mi se nitko nije usudio nista reci! katastrofa,da sam se ja kao cura morala spustiti tako nisko samo da bi mogla bezbrižni ići u školu! kao da smo neandertalci!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? Nisam agresivac i mogu preći preko puno stvari ali sve ima svoje granice, iako se ne ponosim znao sam primjenjivat i silu kad je to situacija zahtjevala. Zadnji put u srednjoj, kolega iz razreda me podjebavao tjedan dana više se niti ne sjećam zbog čega. Za vrijeme sata, sjedili smo u zadnjoj klupi samo je on bio red do. Trebao mi je vratit Playboy koji sam mu posudio prije 2 tjedna. U trenutku kad mi je trebao dodat časopis, otvorio je zadnji put časopis na sredini, raširio duplericu djevojke mjeseca i istrgao ju, to je prelilo čašu, pukao sam. Ustao sam došao do njega, izmaknuo mu stolicu, pao je na dupe i ja sam ga uhvati i udri po njemu, otišli smo obojica kod ravnatelja, al više nikad nisam imao problem s njim niti s bilo kim na školi. Ne ponosim se zbog toga, jer ne volim svađanje i agresiju ali to mi se tad činilo kao najbolje rješenje. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? Davno, navlačenja po koncertima ne brojim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-01-08 Godina: 25
Poruka: 4
![]() | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? prije misec ipo dana ![]() sad mi je zal sta ga nisan nastavia bit, no kad san vidio da stvarno iman posla sa lunatikom - povuka san se... takvi su sposobni sve, a meni je zdrav zivot miliji ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? U petom razredu zbog igranja lastiša, dvije prijateljice došle kod mene i igrale smo pred ulazom lastiš, i nešto smo se porječkale oko toga, i došle smo gore kod mene u stan i počele se natezati i pale smo obje na pod i hrvale se dok nas je treća pokušavala rastavit... poslije smo opet bile najbolje prijateljice A i s bivšim sam se znala potuć ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? Nažalost jako davno prije 2 godine i to s tipom iz razreda razbio sam ga i on je počeo plakat pa sam još dobio i opomenu u školi(tada osnovnoj) poslije toga sam se malo smirio pa sam se tukao samo kada me netko napadao, ali do sad ništa!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kada ste se zadnji put potukli i kako ste se osjećali? UUUUUU davno. Osjećao sam se glupo; životinjski. Konflikte riješavam argumentima; inetlektualno. Uglavnom sam veseo i dobro raspoložen. Međutim, nekad toliko pobjesnim i postanem agresivan da nije za priču. (Uglavnom su krivi idioti i idiotkinje i loši, zli ljudi) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:43.

poslije smo opet bile najbolje prijateljice
A i s bivšim sam se znala potuć