| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi kakav dojam na vas ostavlja ova slika? u Društvo forumu; baš nikakav... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kakav dojam na vas ostavlja ova slika? Pa.... voljela bi vidjet ljepše stvari prije spavanja. Nije da mi neće dat spavat, al bocne tu i tamo ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav dojam na vas ostavlja ova slika? nikakav.....u ratu sam se nagledao svega i svacega ( u zivo),nakon rata me bombardiraju na tv-u i novinama irakom,afganistanom,al-qaidom,prometnim nesrecama,sjekirama,nozevima,pistoljima i automatima u crnoj kronici..tako da jedna slika u meni ne izaziva ni 0,000001% nikakvih osjecaja, jebi ga,zalosno al istinito.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kakav dojam na vas ostavlja ova slika? Nije mi nešto slika....tribalo bi to vidit izbliza.....ona strelica, šta je to... kakve su ono beštije iza...pare mi ne baš najbolje naslikane...ne znam, tribalo bi to vidit u originalu...Isus mi je loše nacrtan....nemam pojma....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 592
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav dojam na vas ostavlja ova slika? hehehe, detalji detalji...neznam, mene baš ta nejasnost i "mutnoća" (sigurno postoji bolja rič) užasava...
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dojam, kakav, slika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.

...mamice....