| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi kakav dojam na vas ostavlja ova slika? u Društvo forumu; Da sam znao šta ću vidjeti....nebi sigurno ovo ni otvarao....eto šta ja mislim... ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav dojam na vas ostavlja ova slika? Simbolika je ok... estetiku kvari previše nedefiniranog dijela... glave okolo su suvišne... i oko nije dovoljno strašno...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: kakav dojam na vas ostavlja ova slika? sviđa mi se slika, malo sam se naježio kad sam skužio da je Isus praćka, al sve u svemu, zanimljiva slika.
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: kakav dojam na vas ostavlja ova slika? svašta
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: kakav dojam na vas ostavlja ova slika? Meni se slika sviđa i nije mi nimalo strašna.Da se protumačiti dubokumno.Ako ćemo doslovno-mnogi bi rekli da predstavlja smrt,Sotonu i sl.Ja bih rekla da predstavlja čovjekove mane iliti našu tamnu stranu,a možda čak i nekoga tko se skriva iza samog sebe,od svojih (ne)djela.A što se tiče Isusa na križu,sam dokaz one poslovice :"Svatko nosi svoj križ."
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). |
| | |
![]() |
| Tagovi: dojam, kakav, slika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

...

a joooj...