| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav imate rukopis u Društvo forumu; Neznam ak je ovo bilo... Znači, napišite nekaj, slikajte, stavite tu, pa da vidimo kako zapravo pišemo. Evo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kakav imate rukopis Neznam ak je ovo bilo... Znači, napišite nekaj, slikajte, stavite tu, pa da vidimo kako zapravo pišemo. ![]() Evo moje: p.s. jednom sam skoro pala pismeni zbog rukopisa ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Kakav imate rukopis Nemam sad papir i olovku ali čekaj da vidiš što je ružan rukopis ![]() Inače tvoj mi je sasvim čitljiv
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Kakav imate rukopis Citat:
čak bi rekao sasvim solidan rukopis, i više nego solidan ja ću stavit sutra, neda mi se sad to , papir , olovke i to ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis Pogle kak su mi slova ravna + samo su 3 riječi. Budem stavila neke bilješke s predavanja... a ovako izgleda u zbilji...no dosta mene ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 06-01-08 u 23:22. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kakav imate rukopis vidio sam najmanje 20 ljudi sa lošijim rukopisom da, naravno da je malo bolji kad su samo tri riječi polako napisane, nego kad je cijeli tekst, ali nije neka velika razlika a i nisi ti vidjela dovoljno loših rukopisa , meni u srednjoj sjećam se par njih kojima baš nisi mogao pročitat uopće svaku drugu riječ šta piše, čak ni oni sami nisu znali pročitat poneku riječ ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kakav imate rukopis Ja pišem samo velikim tiskanim slovima, mislim da sa pisana već zaboravio ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis Oprosti dorina, ali ja stvarno nista ne mogu procitati.... ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis Ma to je zato što je slika malo mutna, inače nije loš. Ja htjela slikat ali mi baterija crkla a ne znam ni di mi je punjač ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kakav imate rukopis piše: "Mama pere veš" Slika je dosta mutna pa zato vjerojatno ne vidiš, ali inače rukopis stvarno nebi svrstao u loš.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:55.