| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav imate rukopis u Društvo forumu; moj.. jedino brojeve ne znam pisat.. malo slice slovima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis jako mi se sviđa kak pišeš slovo f!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." Zadnji Uredio daidza : 07-01-08 u 14:09. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis Times new roman 12 pt, a za naslove koristim Times new roman 14 pt bold. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #18 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Kakav imate rukopis Citat:
Citat:
Pitajte doktore ako meni ne vjerujete. Moj potpis ima negdje u temi "Tko ima najbolji potpis na forumu" - Prospero se sigurno sjeća.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | ||
| | |
| | #20 (permalink) |
| Offline | Re: Kakav imate rukopis Ja imam ružan rukopis...to su mi svi rekli ...nekad niti sam neznam pročitat što sam napisao ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.