| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav imate rukopis u Društvo forumu; Školski..šta ću, moram... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kakav imate rukopis neda mi se slikat... al mislim da je prilično uredan(kad ochu da budeXD) a stil je ko ovi fontovi.. pisano(onako spojeno) sam daaavno prestao pisat... znachi totalno sliče ovima fontofima i po toj odvojenosti ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis imam jako ružan rukopis i ne ponosim se time ![]() kada nešto napišem nema te teorije da ja to nakon 2 dana pročitam, ali zato sam uvijek pod pismenim pisao što lijepše mogu jer nisam htio padati |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis Uglavnom čitljiv ![]() inače zna bili i pohvaljen... a isto tako često i neupotrebljiv (jer ne možeš isčitat, ali nije sva muka u tome, nego ne mogu ni ja isčitat) baj d vej par puta mi se desilo da nisam uopće prepoznala svoj rukopis |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis Evo samo za vas- normalni rukopis i pisana glagoljica (za 'interne zabilješke')...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.