| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav imate rukopis u Društvo forumu; Koliko si dugo pisao te dvije rečenice?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| charolastra | Re: Kakav imate rukopis Koliko si dugo pisao te dvije rečenice? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis 10 minuta svaku šalim se, normalna brzina pisanja (i nitko me dosad nije 'optužio' da sporo pišem) ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #43 (permalink) |
| charolastra | Re: Kakav imate rukopis Ide to tebi onda, meni bi trebalo i duže od 10 min ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis Ja znam glagoljicu tiskanim slovima pisati (malo bih se trebala podsjetit) bas mi je to fora... Ali ju imas malo kome prodat pod foru, jer malo tko to zna čitat... Tiskanim slovima je puunoo jednostavnija od pisanim glagoljica |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter | Re: Kakav imate rukopis Glagoljicu ne znam ni u kom obliku, ali su me zato (nekada davno ) profesori gnjavili da im čitam svoje testove...jedan je izjavio da nije studiral egiptologiju....ni danas nije puno bolje.Problem je u tome što ne mogu pisati ako mi ono po čemu pišem stoji normalno položen, već moram sve nakriviti za 90 stupnjeva...sve u svemu, dost neobično pišem. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis Ja sam nepismen.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis @ aelis: Imam isti "problem".. Pa sam cesto puta bezrazlozno optuzena za prepisivanje ili kopiranje.. Bilo kako bilo..
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Starter | Re: Kakav imate rukopis Citat:
Ja kad krenem to je sve ukoso i..uf...morat ću nešto napisati pa staviti ovdje. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:59.

šalim se, normalna brzina pisanja (i nitko me dosad nije 'optužio' da sporo pišem)