| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav imate rukopis u Društvo forumu; pa relativno ok samo što nekad pišem stenografijom (koju naravno posli ja moram dešifrirati )... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis Tiskana slova pišem tehničkim pismom A pisana su meni ok i razumljiva......... A nekim tetama lijepa.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kakav imate rukopis U prva 4 razreda osnovne škole mi je po cijelim bilježnicama stalno pislao "ljepše piši" sad se više nitko ne žali iako to nije najljepše što mogu. ova prva je jedan od ljepših natpisa iz bilježnica... ne znam dali sam pisala i 10 minuta. a ove druge dvije; jedna je cijeli test a druga je uvećani dio stvarno moje grupe... inaće testove pišem brzo i neuredno a ovaj sam stigla napisati prva i sve tri grupe a trebala sam samo jednu. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav imate rukopis Jako lijep, ali sitan, kažu da bi Bill Gatesu mogla prodat rukopis kao novi tip slova budem stavila
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:39.

budem stavila