| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav vam je bio dan? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza kakvo buđenje takav dan - katastrofa ajde popravio se ipak... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1501 (permalink) |
| charolastra | Re: Kakav vam je bio dan?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1506 (permalink) |
| Banned | Re: Kakav vam je bio dan? sjeban do daske živčana sam ko pas.... ![]() imala ja za napraviit seminar..... ja napravila predobar rad u wordu i u pp,dođem danas na fax i bile grupe prije mene,ja ne stignem izlagat krava me zove u kabinet,ni ne pita me niš iz rada,ni ne pogleda mi prezentaciju,neg mi zada neki jebeni zadatak koji sam nažalost krivo izračunala fulala sam za par brojeva.i kučka me sruši.ja popizdila... a taj seminar je bio uvijet da se izađe na kolokvij sad radi te kučketine na kvadrat moram izać na glavni ispit ko da nisam napravila seminar a 5 dana sam ga radila,nit ga pogledala nit me neš iz njega pitala neg jebeni zadatak... pička joj mateina,dođe mi da ju zapalim.... a na glavnom ispitu moram odgovarat svioh 10 seminara koje smo dobili po grupama za napravit + gradivo.pa ja ću smračit-već jesam.kuja jedna prokleta umobolna.još ju ja pitam jel mogu ponovo riješit zadatak da sam se zeznila-kučka kaže "koligice žao mi je ali morate na glavni ispit" jebem joj majku.krava jedna poremečena....o zato jel kučka nije dobro raspodijelila vrijeme pa nisam stigla izlagat a ljudi koji su izlagali pojma nisu imali i prošli... i taj jebeni seminar sam 5 dana radila da ga kuja nije ni vidila neg me srušila radi jebenog zadatka... ![]() |
| | |
| | #1507 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,057
![]() | Re: Kakav vam je bio dan? Klasično loše. Samo to izbaci iz seba neukrotiva,nažalost nije ni prvi ni zadnji put da će ti se tako nešto dogodit,iman je jednog zapalia bi ga s svim šugavim knjigama koje je napisa nema pametnijeg posla nego mene zajebavat ![]()
__________________ čudak |
| | |
| | #1508 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je bio dan? Probudila sam se sa strašnom boli u D uhu. E, da, i imala sam noćnu moru... Na putu do faxa naletjela na prometnu. Predavanja su zamijenili... neznam ni kako, ni zašto. Zubarica mi je radila tek popodne i čekala sam p.k. vremena da me primi jer nisam naručena. U međuvremenu preturala po novčaniku, pronašla kartu za Čepin zavučenu u neki žblj pretinac (mislila sam da sam sve stvari bacila) i onda se javio onaj tupi, najtuplji osjećaj... Prekokrasan dan ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #1509 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je bio dan? ma, klasika...posao i kuca, bez dodatnih desavanja...ajd raspolozenje nije lose sto je najvaznije....sve u svemu, 6/10
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, dan, kakav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:35.