| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav vam je bio dan? u Društvo forumu; meni je bio dobar dan išao na zadnji sat vožnje i sutra polažem drugi puta.nadam se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakav vam je bio dan? meni je bio dobar dan išao na zadnji sat vožnje i sutra polažem drugi puta.nadam se da ču položit da odem več jednom izvan grada van. recimo u lampaše ![]()
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Kakav vam je bio dan? brao mio.. brao ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Kakav vam je bio dan? Citat:
Sad pazi da ne skupiš 9 bodova u iduće 2 godine.... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 26-05-06 u 12:11. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Kakav vam je bio dan? Grozan Spavala sam samo sat i pol u zadnja dva dana, tako da sam cijeli dan krepana I bilo je puno šokova danas ...ali i jedno lijepo iznenađenje...na vratima mi se nenajavljeno pojavila sestrična iz Njemačke Kad me srce nije strefilo, ali nitko nije bio sretniji od mene jer to mi je najdraže biće što postoji!!! :mazi I tako, dan je bio stresan do kraja ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: Kakav vam je bio dan? Katastrofa . Digao se u 5 ujutro i isao raditi do 15 h ... vrucina me sjebala ... na poslu mi digli tlak. Dosao doma stara sere , stari sere da nisam platio TELE 2 Racun. Jebeni telefon zvonio 100 puta. Cura pila .... frendovi pilaju za vani ... Nisam mogao spavat i jos me nerviraju na icq .... ajme umrit cu
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, dan, kakav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:03.

eace 

Spavala sam samo sat i pol u zadnja dva dana, tako da sam cijeli dan krepana
...ali i jedno lijepo iznenađenje...na vratima mi se nenajavljeno pojavila sestrična iz Njemačke
Kad me srce nije strefilo, ali nitko nije bio sretniji od mene jer to mi je najdraže biće što postoji!!! :mazi I tako, dan je bio stresan do kraja